Alle woningen van Lanenrijk 2B2 zijn verkocht

26 augustus '21

Hoera! Lanenrijk 2B2 is volledig uitverkocht! En daar zijn we toch best wel trots op. In totaal gaat het om 91 woningen. Lanenrijk 2B2 wordt omringd door water en krijgt prachtige huizen. Een fijne plek om te wonen. Ben jij de gelukkige bewoners van een van deze woningen?

image alt

Heerlijk wonen in Lanenrijk

In deze fase van Lanenrijk komen mooie rijwoningen, 2-onder-1-kap-woningen en vrijstaande woningen. Lanenrijk is een wijk met sfeervolle, rijk gedecoreerde woningen in ‘fin-de-siècle’-stijl. Gedetailleerde gevelversieringen, veranda’s en sterk wisselend kleurgebruik. Daarnaast is het water overal. Vaar met je boot richting de Vecht. 

Het is fijn om te zien dat Weespersluis een populaire wijk is die in trek is. Alle kopers van Lanenrijk 2B2 wensen wij veel woonplezier toe en een voorspoedige bouw. 

Wil jij ook in Weespersluis wonen?

Heb jij achter het net gevist bij Lanenrijk 2B2? Niet getreurd, want Weespersluis is nog volop in beweging. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. In de nabije toekomst gaan er weer andere fases van Weespersluis in de verkoop en wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van een prachtige woning in deze fijne wijk. 

 

Schrijf je onderaan de pagina in Ontvang de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven? Bekijk de planning