Vers van de pers! Zo mooi worden de wijk en de woningen

21 april '20

Deze week gaan de woningen in de nieuwste fase van Lanenrijk in verkoop. 76 woningen in een bijzondere en zeer gevarieerde bouwstijl. Onze artist impressies (vers van de pers) geven een mooie beeld van de sfeer en de stijl van de woningen in het groene en romantische Lanenrijk. Zo mooi wordt het dus!

image alt

Ruim, groen en landelijk buitengevoel

Hoe bijzonder en gevarieerd Lanenrijk gaat worden laten onze artist impressies heel goed zien. Al de verschillende woningtypen (12 in totaal) passeren de revue in de sfeer- en beeldimpressies van het ruime en romantische Lanenrijk. Een wijk waarin het landelijke 'buitengevoel' centraal staat (op slechts 10 minuten van Amsterdam), daarbij teruggrijpend op de sfeer van de groene en ruim opgezette tuindorpen en -wijken in de jaren '20 van de vorige eeuw. En architectonisch geïnspireerd op de van oorsprong Zwitserse chaletstijl van rond 1900.

Bekijk nog meer artist impressies
image alt

De 'fin du siècle'-bouwstijl

Naast de artist impressies kunnen we je ook al de eerder gerealiseerde, gebouwde en deels al bewoonde woningen laten zien uit een eerdere fase van Lanenrijk. Deze woningen zijn uitgevoerd in een zelfde stijl. We maakten een korte foto-reportage over deze woningen en de speciale decoratieve elementen. Daar kunnen onze artist impressies echt niet tegenop.

Maar we beginnen met meer informatie over het groen in Lanenrijk, en de oorsprong van de typische Lanenrijk-bouwstijl. 

Lees verder
  Bekijk de woningen
  Hoe koop je een woning?