Bekijk de bouwnummers van Lanenrijk 2B3 oost fase 1

2 juni '23

De bouwnummers van nieuwbouwproject Lanenrijk 2B3 oost fase 1 staan online. Bekijk de bouwnummers en geef jouw favoriet aan. Achter de schermen wordt hard gewerkt om deze woningen op de korte termijn, voor de zomervakantie, in verkoop te brengen. 

Bekijk de bouwnummers

Wat is jouw favoriet?

Zet je mooiste bouwnummers in jouw favorietenlijstje en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van het project. Heb je interesse in één van de woningen? Dan hebben wij goed nieuws! Naar verwachting start de verkoop van de woningen nog voor de zomervakantie. Op de korte termijn zullen we meer informatie deze over onder meer de definitieve v.o.n-prijzen, de definitieve beelden, de plattegronden, meerwerkopties en de start verkoopdatum. 

image alt

Ontdek Lanenrijk 2B3 oost fase 1

Maak kennis met Lanenrijk 2B3 oost fase 1 in Weespersluis, een levendige buurt met een scala aan 66 woningen, waarvan de eerste fase bestaat uit 29 woningen. Deze eigentijdse en ruime woningen zijn perfect geschikt voor (jonge) gezinnen. Bekijk de buitengewone kenmerken die dit project te bieden heeft zoals de schitterende architectuur. Binnen het plan wordt tevens een sfeervol binnenhof gecreëerd, compleet met speelvoorzieningen.

Bovendien zijn er verschillende veranda-woningen beschikbaar, waar je kunt genieten van het buitenleven en de schitterende omgeving. Een opmerkelijk kenmerk is het klimaatadaptieve parkeerhof, waarmee deze wijk voorbereid is op de toekomst. Daarnaast zijn veel woningen voorzien van charmante luiken, een subtiel detail dat eerder ook is toegepast bij andere deelplannen van Lanenrijk.

Een woning kopen? Zo doe je dat
Hoe werkt de toewijzing? Meer informatie