Heb jij je al aangemeld als geïnteresseerde voor de woningen van Lanenrijk 2B3 oost fase 1? Dan ben je vast benieuwd hoe de woningen eruit komen te zien. De eerste conceptbeelden zijn al gedeeld en achter de schermen werken we hard aan mooi beeldmateriaal.

Neem nu een voorproefje van de gevelbeelden van deze fase in Lanenrijk. Wat is jouw favoriet?

Meld je aan

11 mei '23

Ontdek Lanenrijk 2B3 oost fase 1 in Weespersluis met 66 woningen, waarvan de eerste fase 29 woningen bevat. Ruime en moderne huizen ideaal voor (jonge) gezinnen. Als we dieper ingaan op de unieke details die dit project te bieden heeft, zie je de mooie tweekappers die worden gekenmerkt door hun weelderige architectuur. Te midden van dit plan wordt een knus binnenhof gerealiseerd, compleet met speelvoorzieningen.

Daarnaast worden er talloze veranda-woningen aangeboden, waar je kunt genieten van het buitenleven en de prachtige omgeving. Het klimaatadaptieve parkeerhof is ook een opvallend kenmerk. Dit hof zorgt ervoor dat deze wijk voorbereid is op de toekomst. Bovendien zijn veel woningen voorzien van charmante luiken, een fijn detail die eerder ook bij andere woningtypes en deelplannen van Lanenrijk zijn toegepast.

Lanenrijk staat bekend om zijn unieke sfeer en karakter, en dat willen we vooral benadrukken. Lanenrijk 2B3, één van de laatste fases van Lanenrijk. Deze fase biedt een kans om deel uit te maken van een gemeenschap die bekend staat om zijn prachtige architectuur, groene omgeving en aandacht voor detail zelf wat Lanenrijk zo specifiek maakt.

We nodigen je uit om de schoonheid en de warmte van dit project te ervaren. Lanenrijk 2B3 is de plek waar jouw droomwoning werkelijkheid kan worden.

Bekijk de woningtypen, meld je aan en maak deel uit van deze ongelooflijke gemeenschap.

Bekijk de woningtypes
De concept gevelbeelden van Lanenrijk 2B3 oost fase 1
Blijf op de hoogte Lees meer nieuws
Heb je een vraag? Neem contact op