Beelden Lanenrijk 2B3 zijn klaar!

16 juni '23

Eerder hebben we al conceptbeelden met je gedeeld zodat je al een goede indruk kreeg van hoe de woningen in Lanenrijk 2B3 in Weespersluis, eruit komen te zien. Nu wordt die indruk alleen maar beter, want wij hebben achter de schermen hard gewerkt om gedetailleerde beelden te maken. Die zijn nu helemaal gereed. Nieuwsgierig? Bekijk de beelden hieronder en bij het woningaanbod. 

Wil je weten welke afbeelding bij welk woningtype hoort? Je ziet het op de pagina 'woningen'. We laten je daar ook per bouwnummer een gevelbeeld zien!

Planning en toewijzing

Naar verwachting gaan de woningen van Lanenrijk 2B3 oost fase 1 eind juni in verkoop. Op de korte termijn zullen we meer informatie sturen over: de v.o.n.-prijzen, de plattegronden en de daadwerkelijke verkoopdatum. Schrijf je in voor deze fase en blijf op de hoogte.

Toewijzing en financiële check

Heb je interesse in één van de woningen van Lanenrijk 2B3 oost fase 1? Dan doe je er goed aan om een financiële check te laten doen. Daarmee heb je bij de toewijzing een streepje voor. Op de speciale website over de toewijzing lees je er mee over. 

Meer over de toewijzing
Meer nieuws over Lanenrijk lezen? Lees verder
Wonen in Lanenrijk 2B3? Bekijk het aanbod