Maak kennis met deze topwoningen in Lanenrijk!

22 januari '21

Groene Lanen, bootjes op het water, rustige straten en prachtige huizen. Is dat ook iets voor jou? Goed nieuws: je kunt je inschrijven voor een ruim aanbod met veel verschillende woningtypes.

image alt

Rijwoningen type C: charmante woningen met veel variatie

Woningtype C is op verschillende locaties van fase 2B2 te vinden, in kleinschalige rijtjes van 3 tot 6 woningen. Aan de buitenkant zit er veel variatie in de woningen door de verschillende kleuren metselwerk en 'fin de siecle'-stijl met her en der torentjes, erkers, roedeverdeling in ramen en Franse balkons. Dat maakt deze woningen mooi om te zien.Kijk dan snel op de pagina woningen bij woningtype 'rij- en hoekwoningen type C'.

Bekijk het aanbod
image alt

Type J - 2 onder 1 kap: riant wonen aan het water

Wat een diversiteit bij deze prachtige twee-onder-een-kap woningen. Kies je voor een rode of witte gevel, een torentje of veranda? Het kan allemaal. Unieke woningen, veelal met hun achtertuinen aan open vaarwater gelegen. Hoe fijn om in je achtertuin je eigen bootje te hebben liggen! Bij de meeste woningen van dit type is dat mogelijk. Meer informatie vind je op de pagina woningen bij woningtype '2-onder-1 kapwoning type J'.

image alt

Type H - Hoekwoning: unieke architectuur en veel ruimte

Deze imposante hoekwoningen zijn te herkennen aan tweekleurig metselwerk en de tuitgevel. Twee hoekwoningen hebben een veranda aan de voorzijde van de woning. Meer informatie vind je op de pagina woningen bij woningtype 'Hoekwoning type J'.

Iets vragen? Neem gerust contact op
Welke woning kies je? Bekijk het aanbod