In het spotlicht: ruime eengezinswoningen

23 april '24

Deze eengezinswoningen in deelplan Lanenrijk 2B3 fase 2 bieden het beste van 2 werelden; wonen omringd door water én groen maar dan wel op steenworp afstand van het gezellige centrum van Weesp én Amsterdam. Hier woon je in een wijk waar je bootjes ziet langsvaren, waar kinderen spelen in groene hofjes en bewoners een praatje maken op straat. Een woonomgeving waar je niet alleen ontspannen woont maar waar je ook volop kunt wandelen, fietsen en varen. Waar vind je dat nog? In Weespersluis natuurlijk! Welke woning kies je?

image alt

Tussenwoning type C, D en X

Stap binnen in deze prachtige eengezinswoningen in Lanenrijk 2B3 fase 2. Met circa 132 m2 tot 150 m2 m2 aan woonplezier, 4 royale slaapkamers en een riante tuin zijn deze woningen het summum van comfortabel wonen. Door de vele raampartijen en de openslaande deur(en) naar de tuin oogt de woonkamer lekker ruim en licht. Fraaie details, zoals erkers, veranda's en gevelversieringen, maken het plaatje compleet. Voeg daar nog aan toe een privé parkeerplaats en een ruime berging, en je hebt de ideale woning die aan al jullie wensen voldoet. 

Ja! Ik meld me aan
image alt

Hoekwoning type D en X

In Lanenrijk 2B3 fase 2 in Weespersluis komen 4 stijlvolle hoekwoningen te koop omringd door water en groen met riante tuinen en 3 of 4 slaapkamers. De woningen hebben grote raampartijen, veranda's, erkers en Franse balkons en bieden ruimte aan het hele gezin. En wat vind je van die extra speciale hoekwoning met dat torentje op de kop? Een heuse eye-catcher toch? Binnen vind je drie slaapkamers op de eerste verdieping, een gloednieuwe badkamer, een 2e separaat toilet en een extra grote 4e (slaap)kamer op de zolder. Iets voor jullie?

Ja! Ik meld me aan
image alt

Ultiem wooncomfort: pluspunten op een rij

  • Voorzien van energielabel A+++
  • Inclusief zonnepanelen, vloerverwarming en bodemwarmtepomp
  • Sanitair en tegelwerk bij de koopsom inbegrepen
  • 3 of 4 slaapkamers
  • Privé parkeerplaats op klimaatadaptief parkeerhof

Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Ook wonen in Lanenrijk? Bekijk het aanbod