Kick-off Lanenrijk Fase 1A is een feit!

22 juni '17

Nieuws! Weesp krijgt er binnenkort een nieuwe wijk bij, Weespersluis. De eerste fase in de wijk Lanenrijk die BPD in samenwerking met Adriaan van Erk ontwikkelt gaat na de zomervakantie in verkoop. Lanenrijk wordt een romantische, kindvriendelijke wijk dicht bij het historische centrum van Weesp. Kinderen kunnen in de wijk naar de basisschool en heerlijk vrijuit spelen in de groene, autoluwe hoven en langs bevaarbare singels. Dit gaat bijzonder worden. 

Oud in een nieuw jasje. Letterlijk en figuurlijk. Oud is hartje Weesp dat zo dichtbij ligt. Oud is de opzet en architectuur waarop het plan geïnspireerd is. Fase 1A bestaat uit 101 ruime eengezinswoningen in uiteenlopende typen, zoals hoek- en rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning. Ook komen er in deze fase drie bouwkavels beschikbaar. Alle woningen hebben voor- én achtertuinen en worden gebouwd op eigen grond. De koopsommen in Fase 1A beginnen bij circa € 350.000 v.o.n.

We nodigen je van harte uit om meer te lezen over nieuwbouwplan Lanenrijk Fase 1A  en de omgeving. Word je net zo enthousiast als wij? Schrijf je dan in als belangstellende. De komende maanden werken we de plannen verder uit en daar houden we je natuurlijk van op de hoogte. 

Wil je iets vragen? Contact
Interesse? Meld je aan