Maak kennis met Lanenrijk oost 2B3 fase 2

21 december '23

Lanenrijk in Weespersluis is een wijk met sfeervolle, rijk gedecoreerde woningen in ‘fin-de-siècle’-stijl. Gedetailleerde gevelversieringen, veranda’s en sterk wisselend kleurgebruik. Spreekt dit je aan en wil jij graag in Lanenrijk wonen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er komt namelijk weer een nieuwe fase aan. Misschien staat jouw droomhuis er deze keer tussen!

Bekijk het aanbod

Ruime mix van woningtypen

In de nieuwe fase Lanenrijk 2B3 oost fase 2 komen 37 woningen in een ruime mix van woningtypen. Zo komen er 2-onder-1-kapwoningen, hoekwoningen en tussenwoningen. Ook deze fase wordt – net als in fase 1 - gekenmerkt door het groen, het water en het knusse hofje in het midden van de wijk.

image alt

Nét dat beetje meer

Deze knusse hofjes geven de projecten in Lanenrijk nét dat beetje meer. Hier komen bewoners straks gezellig samen terwijl de kinderen veilig buiten kunnen spelen. De woningen staan in een groene omgeving nabij het water. Daarnaast zijn de huizen voorzien van hoogwaardige materialen, afwerkingen en de nieuwste technologieën en apparatuur voor maximaal comfort en gemak.

De ruime en moderne woningen zijn perfect voor (jonge) gezinnen die op zoek zijn naar hun eigen plekje om te wonen. Ook iets voor jou? Laat dan onderaan deze pagina jouw gegevens achter, dan houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen in dit nieuwe stukje Lanenrijk.

Heb je een vraag? We helpen je graag verder
Woning kopen in Lanenrijk? Zó werkt het!