Nog 2 bouwnummers beschikbaar!

28 juli '20

De verkoop van de woningen in Lanenrijk gaat hard. De meeste bouwnummers staan onder optie of zijn zelfs al verkocht. Nu zijn er nog 2 bouwnummers vrij. Benieuwd of een van deze twee prachtige 2 onder 1 kapwoningen jouw droomwoning is? Lees snel verder!

image alt

Bouwnummer 223

Het lotusan beige metselwerk met witte spekbanden, de donkere sierluiken, het Frans balkon op de verdieping en het torentje zijn ronduit perfect! De woning heeft een ruime en lichte woonkamer aan de achterzijde met dubbele deuren naar de tuin. De tuin heeft achterin een houten schuur voor bijvoorbeeld fietsen, gereedschap e.d. Aan de voorzijde bevindt zich een open keuken met fijne grote ramen die uitkijken op de voortuin. De geschakelde berging is superhandig om te klussen, de tent op te bergen of de motor te stallen. Op de eerste verdieping is een overloop met separaat toilet, 3 slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer aan de voorzijde over de hele breedte strekt, een inpandige badkamer met inloopdouche en dubbele vaste wastafel. De tweede verdieping beschikt over 1 slaapkamer met dakraam en een ruimte t.b.v. installaties en opstelling voor de wasmachine en droger. Ook is het mogelijk om hier een extra (slaap)kamer te realiseren. De auto parkeer je op de privéparkeerplaats aan de voorzijde van de woning.

Bekijk dit bouwnummer
image alt

Bouwnummer 228

De versierde daklijst en de kenmerkende witte spekbanden in het rode metselwerk maken bouwnummer 228 wel erg bijzonder. Daarnaast is de woning te herkennen aan een zogenaamde zijbeuk: een royale zijuitbouw met zadeldak. Daarnaast heeft dit bouwnummer een L-vormige woonkamer. Aan de voorzijde bevindt zich de keuken waar je voldoende ruimte hebt om een royale eettafel te plaatsen. De woonkeuken krijgt een extra toevoeging door de openslaande deuren naar de voortuin! Aan de achterzijde ligt een woonkamer van maar liefst 40 m2. De woonkamer heeft openslaande deuren naar zowel de zij- als achtertuin op het noorden met houten schuur. In de hal vind je een toilet en een handige trapkast. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, een inpandige badkamer met dubbele wastafels, een ligbad, separate douche en vrijhangend toilet. Op de tweede verdieping ligt aan de voorzijde een 5e slaapkamer. Aan de overloop is een afgesloten ruimte voor de wasmachine en droger. De mogelijkheid bestaat om op deze verdieping een 6e (slaap)kamer te realiseren. De auto parkeer je op een van de 2 privéparkeerplaatsen aan de achterzijde van de woning.

Kijk dit bouwnummer
Vragen? Neem contact op
Interesse? Lees meer over de wijk