We gaan in verkoop met Lanenrijk 2B3 OOST fase 1

23 juni '23

Lanenrijk 2B3 OOST fase 1 gaat in verkoop. Vanaf woensdag 28 juni om 10:00 uur kan je jouw voorkeuren aan ons doorgeven. In welke woning zie jij jezelf al wonen?

image alt

29 nieuwe woningen

Lanenrijk 2B3 in Weespersluis is een echt pareltje met in totaal 66 woningen, waarvan de eerste fase 29 woningen bevat. Deze ruime en moderne woningen zijn perfect voor (jonge) gezinnen die op zoek zijn naar hun eigen plekje om te wonen. Wat het project extra speciaal maakt, is het knusse hofje waar bewoners samen kunnen komen en kinderen heerlijk kunnen spelen op het grasveldje voor de deur. Daarnaast is het water nooit ver weg. 

In aanloop naar de start verkoop hebben we eerder al de bouwnummers gepubliceerd en de v.o.n.-prijzen bekend gemaakt. De verkoopdocumenten en plattegronden volgen spoedig. 

Bekijk het aanbod
image alt

Toewijzing en financiële check

Voordat je je inschrijft en jouw voorkeuren doorgeeft, raden we je aan om de toewijzingsprocedure te bestuderen. Daarin leggen we je uit hoe we de woningen toewijzen en wat de 'spelregels' zijn. 

Financiële check

Heb jij al een financiële check gedaan? De check geeft je een streepje voor tijdens bij de toewijzing. Je kan de financiële check uploaden bij het doorgeven van je voorkeuren tijdens de inschrijfperiode.

Lees meer over de financiële check
Meer over de toewijzing en de regels Hoe verloopt het proces?
Heb je een vraag? Neem contact met ons op