Verkoop Lanenrijk fase 2B2 gestart!

4 februari '20

Het is zover: de verkoop van Lanenrijk fase 2B2 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Geef je voorkeuren door!

Inschrijfperiode

De inschrijfperiode is van 4 februari 2021 om 12:00 uur tot dinsdag 16 februari, 12:00 uur. 

Kijk op de verkoopdocumentenpagina voor onder andere de tekeningen, afwerking, koperskeuzen en nog veel meer van jouw favoriete woning. Log in op jouw account van Mijn Eigen Huis en geef online je voorkeuren door.

Mijn Eigen Huis

Wil je een woning kopen in Lanenrijk Fase 2B2 dan heb je een account van Mijn Eigen Huis nodig. Na het inloggen controleer je of je favoriete woningen er in staan, geef je jouw voorkeuren door en wacht je tenslotte toewijzing af. Lees dan waarom dat nodig is en hoe je een account aanmaakt.

image alt

3D weergave

Om je een goed beeld te geven van de wijk, hebben we de huizen in 3D gebouwd. Je kan daardoor perfect zien waar jouw favoriete huis komt te staan en hoe deze er van de buiten- en binnenkant uit komt te zien. En waar komt de zon op in jouw tuin en waar gaat deze onder? Dat is makkelijk te zien in de zonnestudie die in de woningconfigurator is ingebouwd. Bekijk het snel.

Het woningaanbod

Benieuwd naar het woningaanbod van Lanenrijk 2B2? Bekijk het woningaanbod

Bekijk het woningaanbod