Verborgen schatten in Weespersluis: De Gouw

15 november '21

Heerlijk met je boot over het water varen of wat dobberen op de plas in de zon. Het kan allemaal in de nabije toekomst in Weespersluis. Dit gebied in aanbouw wordt namelijk, zoals de naam al doet vermoeden, voorzien van veel water. Weespersluis krijgt op veel locaties al vorm en het wordt alleen maar mooier.

image alt

Aanleg van De Gouw

In Weespersluis zijn de werkzaamheden voor het aanleggen van het water al begonnen. Er wordt inmiddels in alle 3 de deelplannen volop gebouwd. Op de kaarten is de grote centrale waterplas “De Gouw” overal te zien. Door de ligging in het midden van het plan en verder weg van de bestaande wegen, is de waterplas momenteel nog niet zichtbaar voor het publiek. Daar komen nu nog alleen de bouwers.

Op de foto is de omvang van de Gouw al wel goed zichtbaar, met daarnaast het toekomstige Gouwpark. In het Gouwpark komt ook een strandje waar het zomers lekker toeven zal zijn en in de winter wordt het de beste plek om het ijs te betreden, mocht het ijs dik genoeg zijn om te kunnen schaatsen. Wat wordt het mooi hè.

Wonen in Weespersluis

Wil jij ook in Weespersluis wonen? Het volgende plan dat in verkoop gaat, is Waterrijk 5A1. Schrijf je in voor dit project en blijf op de hoogte van de laatste stand van zaken.

5A1 komt eraan Schrijf je in voor de projectfase
Een woning kopen? Lees meer informatie