Succesvol Open Huis Weespersluis trekt massa ondanks hitte

10 juli '23

Op zaterdag 8 juli was het zover: het langverwachte Open Huis in Weespersluis. En wat een dag was het! Met een ongelofelijke opkomst van maar liefst 270 bezoekers, ondanks de verzengende hitte, was het evenement een doorslaand succes. Geïnteresseerden uit verschillende hoeken wisten het projectbureau te vinden, waar ze hartelijk werden ontvangen.

Geïnteresseerden weten Open Huis te vinden

De warmte weerhield de bezoekers er niet van om de woningen van binnen te bezichtigen. Het merendeel van de nieuwsgierigen kwam uit Amsterdam, nieuwsgierig naar de prachtige woonmogelijkheden die Weespersluis te bieden heeft.

Vooral Vechtrijk bleek een grote publiekstrekker te zijn. Via het ponton over het water waren deze woningen gemakkelijk te bereiken, en de activiteiten zoals kanoën en een verfrissend ijsje van de IJskar voegden een speels tintje toe aan de dag. Honderden bezoekers betraden vol enthousiasme de huizen in Vechtrijk, waaronder ook mensen die net waren ingeloot of binnenkort hun huis zouden betrekken.

image alt

Kano varen en interactie met bewoners

Lanenrijk, hoewel wat minder bezocht dan Vechtrijk, mocht toch nog steeds een groep van ongeveer 50 bezoekers verwelkomen. Degenen die deze wijk bezochten, werden niet teleurgesteld en waren even enthousiast over de prachtige woningen en de gezellige sfeer.

Wat het Open Huis extra bijzonder maakte, was de interactie tussen bewoners en geïnteresseerden. De trotse bewoners van Weespersluis deelden met plezier hun ervaringen en kennis over de wijk, hun woningtypes, en de bijzondere vloerkoeling die hen verlichting bracht tijdens de verzengende 33-graden hitte buiten. Daarnaast gaven ze ook graag een kijkje in hun fraai aangelegde tuinen.

Al met al was het Open Huis in Weespersluis een groot succes. De enorme opkomst en de warme interacties tussen bewoners en geïnteresseerden toonden aan dat dit een wijk is waar mensen graag willen wonen. Met een diversiteit aan woningen, prachtige natuur en een levendige gemeenschap, belooft Weespersluis een waar paradijs te worden voor degenen die hier hun nieuwe thuis zullen vinden.

Ook in Weespersluis wonen? Bekijk het aanbod
Heb je een vraag? Neem contact op