Vechtrijk 3A1 en Vechtrijk XAB1 gaan in verkoop!

24 juni '22

Zet het alvast met grote letters in je agenda, want op donderdag 30 juni gaan zowel Vechtrijk XAB1 als Vechtrijk 3A1 in verkoop. De verkoop start die dag om 10:00 uur. Vanaf dan kan jij je per fase inschrijven voor jouw favoriete 5 bouwnummers.

Bouwnummers en V.O.N.-prijzen

In aanloop naar de start verkoop hebben we de bouwnummers en de v.o.n.-prijzen online gezet. Wat is jouw favoriet?

Hieronder lees je meer over de verschillende fasen van Vechtrijk die binnenkort in verkoop gaan. Houd de berichtgeving in de gaten en lees je alvast goed in. 

image alt

Vechtrijk XAB1

Vechtrijk XAB1: een prachtig stukje Weespersluis aan het water met fraaie bomenrijen langs de kade én bij het centrale ontmoetingsplein in het centrum van Weespersluis.

In Vechtrijk XAB1 komen verschillende sferen samen: de gezelligheid van het centrum en de haven én de rust van het wonen aan of bij de Gouw met uitzicht richting het Gouwpark. De architectuur in Vechtrijk is klassiek te noemen. De mix van een rijk gedecoreerde met een classicistische stijl zorgt voor een sfeervolle uitstraling.

Bekijk het aanbod
image alt

Vechtrijk 3A1

Vechtrijk 3A1 ligt in een prachtig stukje Weespersluis, nét buiten het centrum en tussen het Weespersluispark en een royale groene singel. Aan de noordkant van Vechtrijk 3A1 komt een geweldige groene singel met fraaie bomenrijen. En een natuurlijke licht aflopende oever naar een mooie waterpartij, zoals je dat ook vaak ziet in jaren dertig buurten.

Bekijk het aanbod
Meer over de toewijzing en de regels Hoe verloopt het proces?
Heb je een vraag? Neem contact met ons op