Alle woningen van Vechtrijk fase 1 zijn verkocht

31 maart '21

Weespersluis is ongekend populair. Dat merkte we ook bij de woningen van Vechtrijk fase 1, want we hebben inmiddels alle huizen verkocht. De nieuwe kopers staan te trappelen om hun huis te mogen betreden. Gefeliciteerd allemaal!

In totaal gingen er met de eerste fase van Vechtrijk 75 woningen in de verkoop en inmiddels hebben ze allemaal een eigenaar. De bouw van de huizen start spoedig. Uiteraard houden we je daarover op de hoogte. 

image alt

Wonen in Vechtrijk

De woningen in deze fase van Vechtrijk bestaan uit een mix van strak vormgegeven huizen. Daarbij is extra gelet op de rijke details. Denk daarbij aan erkers, maar ook gevelversieringen. Vechtrijk wordt daarmee een unieke wijk met een sfeervol straatbeeld. Een groot deel van de woningen ligt aan een groen plantsoen of aan de kade. Hoe heerlijk is het om naar de bootjes te kunnen kijken die voorbij varen op weg naar de Vecht.

Het is fijn om te zien dat Weespersluis een populaire wijk is waar mensen graag willen wonen. Alle kopers van Vechtrijk fase 1 wensen wij veel woonplezier toe en een voorspoedige bouw. 

Wil jij ook in Weespersluis wonen?

Heb jij helaas geen woning toegewezen gekregen in deze fase van Weespersluis? Weespersluis is nog volop in aanbouw en op korte termijn gaan er weer nieuwe fases in de verkoop. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van een prachtige woning in deze fijne wijk. 

 

Schrijf je onderaan de pagina in Ontvang de nieuwsbrief
Lees het nieuws over Weespersluis Blijf op de hoogte