Hoe staat het met de bouw in Vechtrijk?

18 augustus '23

De woningen en appartementen van Vechtrijk 3A1 en XAB1 zijn bijna 3 maanden in aanbouw. Hoe het er nu voor staat met de bouw? Met deze bouwupdate brengen we je helemaal op de hoogte. Kijk en lees je mee?

De wijk krijgt vorm

We nemen je graag mee naar het nu nog flink modderige bouwterrein van Vechtrijk in Weespersluis. De heipalen zijn geplaatst en hier en daar staan zelfs al enkele muren overeind.

Knipper een paar keer met je ogen en met een beetje fantasie zie je de wijk al langzaamaan vorm krijgen zoals je het kent van de prachtige impressies op de website. Een wijk vol karakter en leven.

Nu kopen = triple win

De 11 Parkzicht-appartementen zijn volledig uitverkocht, maar er is nog wel een statige Pleinwoning van Vechtrijk fase XAB1 beschikbaar en 2 luxe 2 onder 1 kapwoningen van fase 3A1. Ook van deze woningen is de bouw gestart, dus nu kopen is bouwzekerheid en een kortere doorlooptijd tot aan het heerlijke moment dat je de sleutel van je nieuwe droomhuis in ontvangst kan nemen. En dát scheelt weer in de dubbele lasten, dus win-win-win!

Staat jouw droomhuis erbij?

Foto's Vechtrijk XAB1

Ondanks het mindere zomerweer van de afgelopen weken, kregen we vanaf de bouwplaats onderstaande foto's. Op de 3e foto is al mooi te zien hoe de Havenzichtwoningen type G van fase XAB1 vorm krijgen en op de 5e foto zijn de Stadswoningen Type C te zien. Hoe het staat met de Pleinwoningen type G heeft de aannemer op de 6e foto vastgelegd. Heb je jouw woning al gespot?

Foto's Vechtrijk 3A1

Uiteraard kregen we ook foto's van de woningen van fase 3A1. Je ziet op de kleine foto's dat het vooral bij de 2-kappers nog voornamelijk een moddelpoeltje is. Foto 4 betreft bouwnummers 276 en 277. Dat zijn de nog beschikbare woningen. En op foto 5 is kavel 284 zichtbaar.

Ben jij 1 van gelukkigen die een appartement in Vechtrijk 3A1 heeft gekocht? Dan is de vorm van jouw toekomstige appartementencomplex te zien op de 6e foto in de carrousel. En voor de toekomstige bewoners van een Parkwoning Type D is hun nieuwe thuis aan aanbouw te zien op de 8e foto.

Heb je een vraag? We helpen je graag verder
Benieuwd naar het aanbod in Weespersluis? Bekijk de woningen