Eerste woningen opgeleverd in Vechtrijk 4A1 fase 2

8 maart '23

Wonen aan een groen park of aan de kade met zicht op de bootjes die voorbijkomen richting de Vecht. Hoe gemoedelijk klinkt dat? Pal tussen Weesp en het knusse Muiden in, op een steenworp van Amsterdam. Omringd door groen en het Markermeer aan je voeten. Heerlijk! Gelukkig zijn er nog een aantal woningen te koop in Vechtrijk, maar we hebben nog meer goed nieuws. Er wordt hard gewerkt op de bouwplaats! De opleveringen zijn al weken aan de gang en het einde nadert...

Sneak peak: woning 4A1 fase 2 opgeleverd!

Groene oevers, knusse straatjes en huizen met een klassieke oer-Hollandse bouwstijl, dat is wonen in Vechtrijk. In totaal komen in 4A1 fase 2 155 woningen, waaronder grachtenpanden, rijwoningen en tweekappers. Voor ieder wat wils. Voorál de prachtige architectuur is écht een lust voor het oog! Denk aan een mix van strak vormgegeven huizen en woningen met rijke details, zoals gevelversieringen, trappetjes bij de voordeur en erkers. Nu ben je vast benieuwd naar een impressie? Deze woning is gebouwd in Vechtrijk 4A1 fase 2 en nét opgeleverd!

De laatste woning van 4A1 wordt 31 maart opgeleverd.

image alt

Ook wonen in Vechtrijk?

Zie je jezelf al een rondje door deze unieke en sfeervolle wijk maken met je kids? Even langs het strandje, naar de haven of een balletje trappen in het park. Er zijn nog woningen te koop! Vechtrijk 3A1 ligt tussen het Weespersluispark en een royale groene singel, én Vechtrijk XAB1 ligt aan het water met fraaie bomenrijen langs de kade. Benieuwd? Bekijk dan nu het huidige aanbod van 3A1 en XAB1. Je kunt direct gratis en vrijblijvend een optie aanvragen. Wie weet woon jij straks in het mooie Vechtrijk!

Bekijk het aanbod

Als eerste op de hoogte

Ons team blijft hard werken aan de realisatie van Vechtrijk. Wil je graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je dan helemaal onderaan in voor de nieuwsbrief. Óf houd de nieuwsberichten goed in de gaten!

Maak een virtuele wandeling door Vechtrijk! 3D-viewer bekijken
Ook wonen in Vechtrijk? Kies je favoriete woning