Heb jij al een financiële check gedaan?

21 september '22

Als je een woning koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe woning. Heb je interesse in een appartement in Vechtrijk 3A1? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop start, dan heb je bij de toewijzing ook een streepje voor.

Upload je financiële check, zodra de verkoop start

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Waarom? Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft. Dat kan vanaf 10 uur op donderdag 29 september.

Let erop dat erin staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

image alt

Rabobank nieuwbouwexperts

Bijkomend voordeel van de financiële check is dat je goed voorbereid bent als je een optie op een woning krijgt. De check biedt dus veel comfort en duidelijkheid voor jou en kan eventuele teleurstellingen voorkomen. Mocht je graag hulp wensen bij je financiële check, dan staan de adviseurs van bijvoorbeeld Rabobank voor je klaar. Arne de Burck, commercieel directeur nieuwbouw bij Rabobank, legt uit wat hij samen met zijn team voor je kan betekenen.

Arne du Burck: ‘Na meer dan 25 jaar ervaring in de hypothekenwereld kan ik oprecht zeggen dat het kopen van een nieuwbouwwoning net even wat anders werkt dan een bestaande woning. En dat is ook precies de reden dat we speciaal voor kopers in nieuwbouwprojecten een team van experts op het gebied van nieuwbouw samengesteld hebben. Zij zijn altijd bereikbaar en staan speciaal opgesteld om voor u een zogenaamde financiële check op te maken, zodat u als potentiële koper direct weet:

  • Wat uw nieuwe maandlasten zijn (als het nodig is berekenen we dit voor u binnen 15 minuten!)
  • Wat er allemaal bij een nieuwbouwhypotheek komt kijken en wat in uw situatie daarbij belangrijk is
  • Of die droomkeuken en schitterende badkamer ook gelijk meegefinancierd kunnen worden en
  • Of u wel optimaal profiteert van alle mogelijkheden en kortingen van uw duurzame nieuwbouwwoning.

En - ook niet onbelangrijk - met deze financiële check vergroot u ook nog eens de kans dat u de woning toegewezen krijgt! Niet gek dus dat deze gratis en vrijblijvende service met een 9,3 gewaardeerd wordt door onze klanten!’

Direct een afspraak maken bij Rabobank