Diverse woningtypen laatste stuks

28 september '23

Vechtrijk XAB1 en Vechtrijk 3A1, beide gelegen aan mooie locaties dichtbij het centrum van Weespersluis, bieden gezelligheid en prachtige architectuur. Als je wilt wonen op een van deze unieke plekken nabij Amsterdam, wacht dan niet te lang. Het aanbod is beperkt en voor de meeste woningtypen zijn dit de laatste woningen. Vraag nu gratis en vrijblijvend een optie aan op de nog beschikbare woningen. Als jouw droomwoning al onder optie staat, schroom dan niet om je als reserve kandidaat in te schrijven.

Fase XAB1 - Nog slechts 2 woningen!

Altijd al gedroomd van een woning bij een haven, waar je uren kunt genieten van de voorbij kabbelende bootjes? Grijp dan deze laatste kans. Woon jij straks in de charmante hoek-Stadswoning van type C met tuitgevel of juist voor die robuuste en Pleinwoning Type G? 

En nu kopen heeft nog een bijkomend voordeel. Fase XAB1 is al in aanbouw.  

  • Koopsom € 736.700 - € 851.700 v.o.n.
  • Woonoppervlakte van 138 - 185 m2
  • Energieprestatie BENG, dus lagere energielasten

Fase 3A1 - De laatste 4

Ben je op zoek naar een royale gezinswoning in een groene, knusse woonomgeving aan de rand van het Weespersluispark? Waar je óók dicht bij het gezellige oude centrum van Weesp woont en je je auto parkeert op je eigen parkeerplaats op het terrein achter de woningen? In fase 3A1 zijn in totaal nog maar 4 woningen beschikbaar in diverse woningtypen met lekker ruime woningoppervlaktes. Allen in de stijlvolle architectuur die zo kenmerkend is voor Weespersluis. Ook fase 3A1 is al gegund. Dus nu kopen is zekerheid van bouwen.

  • Koopsom € 752.415 - € 875.000 v.o.n.
  • Woonoppervlakte van 136 - 159 m2
  • Energieprestatie BENG dus lagere energielasten

Wonen in Weespersluis

Weespersluis wordt een ruim en groen woonlandschap. Hier woon je centraal en na tien minuten in de trein sta je in Amsterdam. Het historische centrum van Weesp is op steenworp afstand en ‘t Gooi én de Vecht zijn dichtbij. In Weespersluis zijn ook water en natuur nooit ver weg, het is een groot onderdeel van het gebied. Slechts een derde deel van het gebied wordt bebouwd, de rest blijft open voor water en groen. Vanuit jouw nieuwe woning in Weespersluis vaar je zo de Vecht op of kun je ontspannen in 1 van de 3 parken waar je veilig speelt, sport, wandelt en fietst. Meer weten over Weespersluis? Bezoek de website van het gebied. Binnen dit veelzijdige gebied zijn er ook volop mogelijkheden om te genieten van de buitenlucht, met allerlei buitenactiviteiten en voorzieningen binnen handbereik.

Meer weten over Weespersluis? Bezoek de website van het gebied.

Meer informatie over Weespersluis
Meer weten over wonen in Vechtrijk? Lees het magazine
Iets vragen? Neem contact op