Nieuw aanbod in Vechtrijk: 3A1 fase 2

16 maart '23

Vechtrijk 3A1 fase 2 komt eraan. Wil jij graag wonen in het groene en waterrijke Vechtrijk? Dat kunnen we ons goed voorstellen. We hebben goed nieuws voor je, want Vechtrijk 3A1 fase 2 staat nu online. Meld je aan als belangstellende voor een van de twaalf woningen in deze fase in Vechtrijk en blijf op de hoogte.

Bekijk het aanbod
image alt

Heerlijk wonen in Vechtrijk 3A1

In Vechtrijk 3A1 fase 2 komen in totaal 12 woningen. Deze wijk wordt omgeven door groen en water. Het is heerlijk wonen in dit stuk van Vechtrijk. Het Weespersluispark is op loopafstand. Hier heb je alle ruimte om lekker te ravotten, hard te lopen of in de zomer je kleedje neer te leggen met de kinderen. 

Vechtrijk is de perfecte plek voor (jonge) gezinnen. Je vindt er ruime woningen met tuin, een eigen parkeerplaats en een plek voor iedereen. Daarnaast kunnen de kinderen heerlijk spelen in het park of kikkervisjes vangen in de singel. Welke woning je ook kiest, in Vechtrijk woon je op een prachtige plek in Weespersluis. Een groene woonomgeving met water dichtbij, nét buiten het karaktervolle centrum van Weesp en je bent zo in Amsterdam met auto of het openbaar vervoer. Iets voor jou? Bekijk de woningtypes en meld je aan als geïnteresseerde. 

Snel meer informatie

Op korte termijn zullen we je meer informatie sturen over deze fase van Weespersluis. Meld je daarom snel aan als geïnteresseerde.

We laten je onder meer weten als:

  • de bouwnummers online staan
  • de verkoopprijzen bekend zijn
  • en wanneer het project in verkoop gaat
Een woning kopen? Zo doe je dat
Benieuwd naar de woningen? Bekijk het aanbod