Wonen in Vechtrijk

28 december '22

Wat brengt 2023 jou op woongebied? Vordert de bouw van jouw woning verder gestaag of wordt je woning al bijna opgeleverd? Wellicht heb je juist plannen om in 2023 op zoek te gaan naar een nieuw huis. In Vechtrijk 3A1 zijn nog enkele 2 onder 1 kapwoningen beschikbaar. In dit bericht lichten we deze royale woningen toe, die om de hoek van het klassieke stadspark liggen.

image alt

Nog enkele woningen beschikbaar

Je kunt heerlijk wonen in deze royale 2 onder 1 kapwoningen in Vechtrijk 3A1, met een groot klassiek stadspark om de hoek. Slingerde paden, waterpartijen en open grasvelden in het park nodigen hier uit tot eindeloos spelen en wandelen. De tweekappers liggen verspreid door de wijk. Check deze 3D viewer op de website om de zon in de tuin op diverse dagen per jaar in beeld te krijgen. Zie je hoe zonnig je hier kunt wonen?

Type D kenmerkt zich door zijn speelse indeling. De grote raampartijen en extra hoge plafonds zorgen voor een fijne living. En niet onbelangrijk: In Vechtrijk 3A1 woon je energiezuinig en dat is financieel aantrekkelijk. De verschillende duurzaamheidsmaatregelen zorgen straks voor een flinke besparing op je maandelijkse energielasten.

Bekijk woningen

Laatste woningen Vechtrijk 3A1

Naast de 2 onder 1 kapwoningen zijn bij de andere woningtypen nu ook de laatste woningen nog beschikbaar. Heb je interesse in een van de andere typen? Wees er dan op tijd bij. Er zijn nog slechts enkele woningen beschikbaar. Bekijk de actuele beschikbaarheid via onderstaande button en vraag een optie aan voor jouw droomwoning. 

Bekijk beschikbaarheid
image alt

Gelukkig nieuw (woon)jaar!

Wat brengt 2023 jou op woongebied? Misschien heb je wel plannen om in 2023 op zoek te gaan naar een nieuw huis. Of wellicht heb je in 2022 al een nieuwbouwwoning gekocht in Vechtrijk en ben je inmiddels al aan de slag met plannen maken voor het inrichten van je droomwoning. Wat je plannen ook zijn, we wensen je alvast een gelukkig 2023!

Iets vragen? Neem contact op
Ook wonen in Vechtrijk? Bekijk beschikbaarheid