Nieuwe fase in Weespersluis: Vechtrijk XAB1

31 maart '22

Kijk! Er komt een nieuwe fase in Vechtrijk. Maak kennis met Vechtrijk XAB1, een prachtige fase met een knusse haven en dicht bij winkels. De woningen in Vechtrijk hebben de uitstraling van die uit een vestingstadje langs de Vecht: klassieke trap- en tuitgevels of een duiventil op het dak. Hier woon je in een unieke woning. Kies jij voor een grachtenpand, rijwoning, tweekapper of vrijstaande woning?

Blijf op de hoogte

Ligging van deze fase

Deze fase heeft aan drie zijden toegang tot het water. De haven is verbonden met het plein. Dat wordt een fijne plek om naar de boten te kijken of te genieten van een kopje koffie in de zon. Deze fase van Weespersluis ligt direct aan het winkelcentrum. Voor je dagelijkse boodschappen hoef je dus niet ver te lopen.

image alt

Bezoek Weesp

Deze fase krijgt in totaal 76 woningen: vrijstaande woningen, ruime twee-onder-een-kapwoningen en fijne rijwoningen. De Oudhollandse bouwstijl met zijn typerende strak vormgegeven gevels en de brede, hoge ramen markeert deze fase. Leg je eigen boot hier aan en ga er op een mooie dag op uit. In de haven vind je verschillende type woningen waaronder vierlaagse woningen. Deze woningen zijn de ideale plek voor jou en je gezin. Maak bijvoorbeeld van de begane grond een leefkeuken of een thuiskantoor waar iedereen jaloers op zal zijn. 

In deze fase komen: 

    • 6 twee-onder-een-kapwoningen
    • 2 vrijstaande woningen
    • 68 rijwoningen

Wonen in Weesp

Weesp is een vestingstad en staat bekend om haar pittoreske binnenstad. Het centrum is een fijne plek om te zijn en ligt op een steenworp afstand van Weespersluis. Stap op je fiets voor een boodschap of een lekkere lunch. Daarnaast ligt Weesp dicht bij Amsterdam. Binnen een kwartier rijd je met de trein naar het centraal station van onze hoofdstad.

Schrijf je in voor de projectfase

Achter de schermen werken we hard aan de voorbereidingen van deze nieuwe fase. Wil je op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor de projectfase via onderstaande knop en krijg alle informatie in je inbox. 

Blijf op de hoogte
Bekijk de locatie Waar ligt Weespersluis?
Neem contact met ons op Heb je een vraag?