Sneak preview van de interieurs van Vechtrijk XAB1

29 april '22

Je bent vast heel benieuwd hoe de woningen van Vechtrijk XAB1 eruit komen te zien. Dat begrijpen we heel goed en daarom nemen je graag mee. Kom binnen in een van de woningen van deze fase in Vechtrijk. Zie jij jezelf hier al wonen?

Wonen in Vechtrijk

Omringd door water met een kleine haven en alle voorzieningen om de hoek woon je in Vechtrijk uniek. Dit is de perfecte locatie voor jouw gezin!

image alt

Koffie drinken op je veranda

Heb je al gezien dat twee woningen, met uitzicht op de haven, zijn voorzien van een leuke veranda? Stap vanuit je keuken zo je veranda op en geniet ‘s ochtends van een kop koffie terwijl de boten de haven in- en uitvaren. Ook ’s avonds is het hier natuurlijk goed toeven.
Bonus: beide woningen hebben openslaande deuren aan weerszijden van het huis! Je geniet hier dus zowel aan de voor- als aan de achterzijde van je huis van al het fijne dat buiten te bieden heeft.

image alt

4 verdiepingen, mega veel ruimte

Maar liefst 14 woningen hebben tussen de 180 en 210 m2 woonplezier, verdeeld over 4 verdiepingen. De begane grond van deze woningen leent zich perfect voor een kantoorruimte. Of heb je hier liever een riante eetkeuken en je woonkamer op de eerste verdieping? De mogelijkheden met deze woningen zijn eindeloos. De beste woning voor het hele gezin. 

Benieuwd naar meer interieurs?

Op korte termijn zullen we meerdere beelden delen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief én meld je aan voor de projectfase. Dan ben je altijd als eerste op de hoogte.

Wonen in Vechtrijk? Bekijk de woningen
Op de hoogte blijven? Lees meer nieuws