Laatste woningen in Vechtrijk

31 januari '23

De prachtige, rijke architectuur en mix aan woningen in Vechtrijk is een lust voor het oog. We hebben goed nieuws! Er zijn namelijk nog enkele bouwnummers beschikbaar. Kies je voor Vechtrijk XAB1 aan de haven en de gezelligheid van het centrum dichtbij? Of kies je voor Vechtrijk 3A1 dat aan het park ligt? Waar wil jij wonen? In dit artikel lichten we een drietal woningen uit. Je kunt direct gratis en vrijblijvend een optie aanvragen! En is iemand anders je net voor geweest, schroom dan niet om je als reserve kandidaat in te schrijven.

Woon jij straks hier?

Van de prachtige Grachtenpanden aan het water en ruime parkwoningen tegenover het Weespersluispark tot een royale 4-laagse Pleinwoning van 183 m2! Bekijk het laatst beschikbare aanbod. Wie weet woon jij straks op deze prachtige plek in Weespersluis!

weespersluis vechtrijk

Vechtrijk XAB1, Grachtenpand type D

Altijd al in een grachtenpand met trapgevel willen wonen? Dan is bouwnummer 194 de ideale woning voor jou! De ruim 165 m2 aan woonoppervlakte verdeeld over 3 woonlagen maakt het plaatje compleet! Achter de zonnige en diepe tuin vindt je op je het mandelig achterterrein je eigen parkeerplaats. Wordt deze sfeervolle woning in het pittoreske Vechtrijk jouw nieuwe thuis?

Bouwnummer 194

• koopsom € 820.000 v.o.n.
• energieprestatie BENG dus lagere energielasten

>> Ja, ik vraag een optie aan

weespersluis vechtrijk

Vechtrijk XAB1, Pleinwoning type G

Het straatbeeld is gevarieerd, de architectuur bijzonder! Bouwnummer 175 pronkt statig in het sfeervolle Vechtrijk: een fijne gezinsbuurt waar iedereen zich vanaf dag één thuis voelt. Deze hoekwoning heeft circa 183 m2 aan woonplezier en maar liefst 4 woonlagen. De begane grond is daarmee uitermate geschikt voor een grote werkruimte van meer dan 35 m2, of kies je hier voor een enorme woonkeuken?

Bouwnummer 175

  • Koopsom € 850.000 von
  • Tuin op het westen
  • Energieprestatie BENG dus lagere energielasten

>> Ja, ik vraag een optie aan

weespersluis vechtrijk

Vechtrijk 3A1, Parkwoning type D

Een ruime woning met karakteristieke uitstraling in een knusse, groene woonomgeving tegenover het Weespersluispark. Lijkt dit je iets? Deze royale tussenwoning is de 2e in een huizenrij van 7, met het park aan de overzijde van de straat. Met een woonoppervlakte van zo’n 143 m2, 4 slaapkamers, een ruime zolder en een fijne achtertuin, is dit een ideale woning voor jouw gezin. Voor je auto heb je je eigen parkeerplaats.

Bouwnummer 247

  • Koopsom € 750.000 v.o.n.
  • Energieprestatie BENG dus lagere energielasten

>> Ja, ik vraag een optie aan

Meer weten over wonen in Vechtrijk? Lees het magazine
Iets vragen? Neem contact op