Vechtrijk 3A1 en XAB1 volledig uitverkocht

22 april '24

Vechtrijk 3A1 en XAB1 zijn volledig uitverkocht! En daar zijn we toch best wel trots op. In totaal gaat het om maar liefst 157 woningen die in deze prachtige wijk worden gebouwd. De bouw van de woningen is al gestart en de eerste woningen worden nog dit jaar opgeleverd. Een spannend jaar dus voor de kopers in Vechtrijk.

image alt

Landelijk wonen in een groene wijk

Knusse straatjes, pittoreske huizen en groene oevers; wonen in Vechtrijk voelt als wonen in een vestingstadje langs de Vecht. Met een haven en sluis, strandje aan het water, visplekken en een groen park is dit een prachtige plek om te wonen. Vechtrijk XAB1 omvat 76 woningen, ligt aan de haven en staat voor gezelligheid van het centrum van Weesp dichtbij. Vechtrijk 3A1 omvat 81 woningen en ligt aan de rand van het Weespersluispark waar je óók dicht bij het gezellige oude centrum van Weesp woont. Hier genieten de kopers straks van het heerlijke buitenleven en komen ze thuis in een fijn huis.

Wil jij ook in Weespersluis wonen?

Heb jij achter het net gevist bij Vechtrijk 3A1 of XAB1? Niet getreurd, want Weespersluis is nog volop in beweging. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. In de nabije toekomst gaan er weer andere fases van Weespersluis in de verkoop en wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van een prachtige woning in deze fijne wijk. 

Meer weten over wonen in Vechtrijk? Lees het magazine
Iets vragen? Neem contact op