Wonen aan de haven van XAB1, het kan!

24 februari '23

In Vechtrijk XAB1, in Weespersluis, vind je de riante vierlaagse woningen Type G. Wat een ruimte heb je in deze woning. De bruikbare vierkante meters komt neer op maar liefst 190. Dat maakt deze woning perfect om er met je gezin te wonen en dan blijft er nog genoeg ruimte over voor een leefkeuken, heerlijke woonkamer én een prettige plek om thuis te werken.

weespersluis vechtrijk

Vechtrijk XAB1, type G

Wil je wonen en koken op de begane grond of kies je voor een woning met open ruimte op de begane grond. Deze open ruimte (met openslaande deuren naar de haven) leent zich perfect voor een riante leefkeuken of kantoorruimte aan huis. De woonkamer gaat dan naar de eerste verdieping waar je een waanzinnig uitzicht over de haven hebt.

Bouwnummer 223 en 224

• Koopsom vanaf € 900.000 v.o.n.
• 7 of 8 kamers
• Parkeerplaats op mandelig terrein (bouwnummer 224 heeft er 2)
• Tuin op het westen
• Energieprestatie BENG dus lagere energielasten

>> Ja, ik vraag een optie aan

Woon jij straks hier?

Kies je voor Vechtrijk XAB1 in Weespersluis, aan de haven en de gezelligheid van het centrum dichtbij? Er zijn namelijk nog enkele bouwnummers van het type G beschikbaar. Je kunt direct gratis en vrijblijvend een optie aanvragen! En is iemand anders je net voor geweest, schroom dan niet om je als reserve kandidaat in te schrijven. Wie weet woon jij straks op deze prachtige plek in Weespersluis!

Meer weten over wonen in Vechtrijk? Lees het magazine
Iets vragen? Neem contact op