Woon jij straks in het prachtige Weespersluis?

30 november '22

Het gebied Weespersluis breidt zich gestaag uit. Vlakbij het pittoreske Weesp en onder de rook van Amsterdam ontwikkelt deze locatie zich tot dé nieuwbouwwijk uit de wijde omgeving. Velen kopers gingen je voor. Zo zijn bij de 2 meest recente projectfases Vechtrijk 3A1 en Vechtrijk XAB1 al ruim 70% van de woningen of appartementen verkocht. Wil jij hier ook wonen? Dan is er goed nieuws! Er zijn namelijk ook nog enkele woningen beschikbaar.

image alt

Vechtrijk 3A1

Vechtrijk 3A1 ligt in een prachtig stukje Weespersluis, net buiten het centrum en tussen het klassieke stadspark Weespersluispark en een royale groene singel met fraaie bomenrijen. De woningen in Vechtrijk 3A1 hebben een rijke uitstraling en hebben allemaal hun eigen identiteit. Dat maakt het geheel zo sfeervol. En dat nabij het pittoreske Weesp en onder de rook van Amsterdam. Nog enkele woningen beschikbaar!

Bekijk de woningen
image alt

Vechtrijk XAB1

Vechtrijk XAB1 ligt aan de haven en naast het nieuwe gezellige centrum van Weespersluis. Je vindt hier rijk gedecoreerde woningen in een classicistische stijl. Wil je een stoer pakhuis aan de haven of aan het stadsplein of heb je liever een fijne stadswoning, er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

Bekijk beschikbaarheid

Actuele beschikbaarheid

Bekijk hieronder de situatiekaart van Vechtrijk in Weespersluis. Je ziet hier de actuele beschikbaarheid van de woningen.

Meer lezen? Naar het nieuws
Al het aanbod bekijken? Naar de woningen