5 redenen om in Weespersluis te wonen

30 april '21

Een nieuwbouwhuis in Weesp? Jazeker! Het is heerlijk wonen in Weespersluis, waar je wordt omringd door groen en prachtig water. Binnen no time zit je in Amsterdam en dit nieuwbouwproject is perfect te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Overweeg je in Weesp een woning te gaan kopen? Wij kunnen je helpen om de stap te maken. 4 goede redenen om voor Weespersluis te kiezen.

Ben je na het lezen van onderstaande overtuigd dat Weespersluis jou veel te bieden heeft? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de komende projecten van Weespersluis. Binnenkort gaan nieuwe projecten in verkoop.  

Schrijf je in
image alt

Meer ruimte

Woon je in de buurt van de Randstad of zelfs in de stad, dan biedt dat natuurlijk veel mogelijkheden. Maar het heeft een groot nadeel: de beperkte ruimte. Vooral als je een gezin hebt met groter worden kinderen en je vaker thuis zal (blijven) werken, dan heb je met z’n allen vooral veel behoefte aan meer ruimte.

In steden als Amsterdam en Utrecht is dat behoorlijk lastig. De projecten van Weespersluis zijn ruim opgezet en heb je meer ruimte. Je eigen thuiswerkplek, iedereen een eigen slaapkamer en natuurlijk een tuin om te ontspannen. En dan hebben we het nog niet eens over de omgeving!

image alt

Omgeven door water

De namen van de projecten van Weespersluis zeggen genoeg: Waterrijk, Vechtrijk en Lanenrijk. Weespersluis speelt met het water. Het water dat door dit project stroomt, is aangesloten op de Vecht. Met jouw eigen sloepje vaar je binnen enkele minuten de Vecht op. Uiteraard is het ook prachtig om door Weespersluis zelf te varen. Pak een picknickmand, stap aan boord en het voelt alsof je op vakantie bent. Wat een vrijheid, wat een ontspanning.

En in winter? Dan is heerlijk schaatsen op De Gouw of het aansluitende water.

image alt

Dichtbij Amsterdam

Een groot voordeel van Weesp is dat Amsterdam uitermate dichtbij is. Pak de trein en rijdt in 10 minuten naar Amsterdam Muiderpoort. In 16 minuten bevind je je op het centraal station van Amsterdam met een directe verbinding. Weespersluis wordt gebouwd nabij het station van Weesp en daardoor is het uitermate goed bereikbaar. Een drankje met jouw vrienden in Amsterdam? Geen probleem! Je bent er zo. 

Als je liever de auto pakt, is de hoofdstad ook snel te bereiken. Weespersluis ligt dichtbij de A1 waardoor je met de auto in circa 20 minuten naar Amsterdam rijdt. 

image alt

Prachtige architectuur

De woningen in Weespersluis Lanenrijk, - Waterrijk en - Vechtrijk zijn plaatjes. Het oog wil ook wat natuurlijk en daar is rekening mee gehouden in Weespersluis met prachtige architectuur. Geen saaie woningen, maar unieke huizen die goed zijn ontworpen. Jouw vrienden zullen jaloers zijn op jouw nieuwe woning. 

Huizen met rieten daken, woningen in een haven en mooie achtertuinen waar je een sloepje aanlegt. Maar ook de interieurs van de woningen mogen er zeker zijn. De huizen van Weespersluis zijn pareltjes. 

image alt

Je eigen stijl met nieuwbouw

Een nieuwbouw huis veel voordelen. Je bepaalt zelf hoe jouw nieuwe woning eruit komt te zien. Kies je voor een klassieke keuken met een keukeneiland of houd je meer van een moderne keuken? 

Daarnaast zijn de nieuwbouwhuizen van Weespersluis duurzaam onder meer omdat ze gebruik maken van zonnepanelen en een warmtepomp. De woningen worden gasloos en dat heeft zo zijn voordelen. Duurzaamheid is belangrijk en krijgt in Weespersluis veel aandacht. 

Blijf op de hoogte van de volgende fase Wonen in Waterrijk?
Lees over de verschillende wijken Is Weespersluis wat voor jou?