Alvast een voorproefje

30 juni '20

Een nieuw thuis in Waterrijk? Dan herken je vast het ‘Gooise wonen’. Smalle woonstraatjes, rieten kappen, groene bermen en centraal een groene ‘brink’. De sfeer van de woningen in het Hart heeft een eigentijdse, klassieke touch. De zorgvuldig gekozen roedeverdeling afgestemd op de houten accenten in de gevel, een fors dakoverstek en rijke accenten in het metselwerk geven de woningen een chique uitstraling. We geven je hieronder graag alvast een voorproefje van deze prachtige woningen.

image alt

Geschakelde villa's

In het eerste deelplan van Waterrijk kun je kiezen uit drie verschillende types geschakelde villa’s. En zij hebben allemaal één ding gemeen: een prachtige royale villa met een mooie woonkeuken en -kamer, royale slaapkamers op de verdieping en een ruime zolder bereikbaar met een vaste trap met meer dan voldoende opbergruimte. En in zo’n riante geschakelde villa mag natuurlijk een werkeiland in de keuken niet ontbreken. Of wat dacht je van een prachtige vide? Dat is pas echt groots binnenkomen! De geschakelde villa’s tref je aan op verschillende plekken in het eerste deelplan van Waterrijk, dus zeg het maar: welke sfeer past bij jou?

Bekijk de overige woningtypes

Start verkoop

In juli gaat dit prachtige plan in verkoop. Achter de schermen zijn we druk bezig. Nog heel eventjes geduld. Houd de website en je inbox dus goed in de gaten!