Binnenkort in verkoop: Waterrijk 5A1

4 mei '21

Zie jij de bootjes al varen in de haven van Waterrijk 5A1? Deze fase wordt de volgende fase van Waterrijk. Statige rijwoningen in de haven en prachtige twee-onder-1-kap - en vrijstaande woningen. Fase 5A1 wordt een unieke fase in Weespersluis. Zie jij jezelf al door het water varen, genietend van een hapje en een drankje? Wonen in Waterrijk geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid. Een gevoel dat je normaal alleen op vakantie krijgt.

Maak jouw droom werkelijkheid

Dit najaar gaan de woningen van fase Waterrijk 5A1 in verkoop. Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws over dit plan en schrijf je alvast in voor de nieuwsbrief.

De woningen van Waterrijk 5A1

Het plan van 5A1 heeft prachtig water waar je heerlijk met jouw bootje over kan varen. Deze fase krijgt prachtige vrijstaande woningen, ruime 2-onder-1-kap woningen en fijne rijwoningen. Daarbij springt de unieke architectuur direct in het oog. De woningen van Waterrijk 5A1 zijn verfijnd. Veelal zijn de woningen direct gelegen aan het water en omgeven door groen. De sfeer van Waterrijk is onlosmakelijk verbonden met het wonen en leven aan de waterkant. Waterrijk bestaat uit verschillende eilandjes vol met havens, bruggetjes en steigers. Hier struin je door het park langs de oevers of ravotten je kinderen in het speelbos. Geniet van het goede leven!

Ligging van het project

Deze fase heeft aan drie zijden toegang tot het water. Aan de zuidkant bevindt zich de Gouw. De haven bevindt zich aan de oostkant en de westerkant staat in directe verbinding met de Gouw en daarmee de Vecht. Het centrum van Weespersluis is goed bereikbaar via de fietsbrug. Handig voor de dagelijkse boodschappen. 

Bezoek Weesp

Weesp is een vestingstad en staat bekend om haar pittoreske binnenstad. Een fijne plek om te zijn dat op steenworpafstand van Weespersluis ligt. Stap op je fiets voor een boodschap of een lekkere lunch. Daarnaast ligt deze stad nabijheid Amsterdam. Binnen een kwartier rijd je met de trein naar het centraal station van de hoofdstad.

Voordelen van 5A1

  • Prachtige ruime woningen
  • Waterrijke omgeving met een prachtige haven
  • Unieke architectuur
  • Goed bereikbaar met ov en met de auto
  • Nabij Amsterdam
Bekijk de locatie Waar ligt Weespersluis?
Neem contact op Heb je vragen?