Sneak preview: conceptbeelden Weesperhout

4 augustus '23

Ben jij ook zo benieuwd hoe de woningen in Weesperhout in Weespersluis er straks uit komen te zien? Bekijk dan snel de eerste conceptbeelden. Voordat de beelden van de woningen precies zijn zoals het echt gaat worden, zijn de makers van deze zogeheten artist impressions eerst druk in de weer met de concept beelden. Wij vinden het maar wat leuk om die beelden alvast met jullie te delen. Zeker bij zo'n fantastisch plan als Weesperhout waar de woningen volledig uit hout worden gemaakt.

Bekijk de woningen
image alt

Van conceptbeeld naar Artist Impression

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning. Je koopt namelijk een huis, dat nog niet is gebouwd. Je kunt nog geen bezoekje brengen aan de woning om de sfeer te proeven. Om je toch alvast een idee te geven, maken wij te zijner tijd levensechte beelden voor jeĀ  zodat je precies weet hoe jouw nieuwe woning en nieuwe leefomgeving eruit komt te zien. Die beelden noemen we 'artist impressions'.

Bekijk alle conceptbeelden

Concept beelden

De beelden die we nu met je delen zijn nog concept versies. We gaan de beelden nu verder uitwerken en brengen meer sfeer aan. Deze beelden zijn zodoende nog niet af, maar we vonden het al wel het delen waard!

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wonen in een houten huis? Lees er alles over