Maak kennis met deze nieuwe fase vol topwoningen in Waterrijk

17 februari '21

Groene lanen, bootjes op het water, rustige straten en prachtige huizen. Is dat ook iets voor jou? Goed nieuws: tweede fase in Weespersluis Waterrijk komt eraan. Een fase met een ruim aanbod en veel verschillende woningtypes.

Bekijk de woningen en schrijf je in
image alt

Slotzicht: van alle gemakken voorzien en heerlijk licht

In fase 2 komen zes 2 onder 1 kapwoningen van het type Slotzicht. Variërend van 183 tot 195 m2 heb je hier genoeg ruimte voor het hele gezin. En met een riante woonkeuken, 4 slaapkamers en een vliering zijn deze woningen van alle gemakken voorzien. Koken, slapen, spelen en genieten. Het kan hier allemaal! 

image alt

Zuylenburg: ruime vrijstaande huizen

Type Zuylenburg is vrijstaand en 225 of 237 m2. Wat een ruimte heb je hier. De statige villa’s hebben hoge raampartijen en openslaande deuren voor veel licht en een ruimtelijk gevoel. Heb je ook gezien dat twee van de drie aan het water liggen? Het gedetailleerde metselwerk en de fraaie, gevarieerde klassiek Hollands architectuur zorgen voor een afwisselend en chique straatbeeld. Is dit jouw favoriet? 

image alt

Vredenhoef: Hollandse allure in een prachtig huis

Wonen in Waterrijk is wonen met de allure van typische Hollandse dorpen langs de Vecht. En dat zie je terug in deze 8 prachtige herenhuizen! Van binnen is het huis ruim en licht, van buiten veel groen. De Vredenhoef-woningen zijn ongeveer 155 tot 167 m2 groot en kijken uit op groen en water.

Veel meer moois

Maaaaaar, dit is lang niet alles. Zo komt ook type Daelwijck uit fase 1 terug en komen er naast Slotzicht nog twee typen 2 onder 1 kapwoning, waarvan er wel zes met een achtertuin aan het water. Benieuwd naar alle verschillende types? Bekijk het woningaanbod en schrijf je in. Zo blijf je op de hoogte.

Bekijk het woningaanbod
Iets vragen? Neem gerust contact op
Welke woning kies je? Bekijk het aanbod