Eerste woningen Weesperhout verkocht

12 december '23

De eerste woningen Weesperhout hebben een koper.  De eerste toekomstige bewoners van deze fase hebben hun handtekeningen gezet. Deze mijlpaal markeert het begin van een spannend nieuw hoofdstuk voor Weesperhout.

image alt

De woningen van Weesperhout

De houten woningen van Weesperhout bieden veel ruimte en een heerlijke tuin. Met een royale eigen tuin aan het water en parkeergelegenheid biedt het de perfecte plek voor gezinnen of mensen die op zoek zijn naar een ruime woning. De woning is ontworpen met oog voor detail en biedt moderne voorzieningen en hoogwaardige afwerkingen. Uniek aan deze woningen is dat ze volledig worden gebouwd uit hout.

Beide woningen in Weesperhout zijn zorgvuldig ontworpen met aandacht voor functionaliteit en esthetiek. Ze bieden moderne en comfortabele leefruimtes, evenals energiezuinige functies om de kosten te verlagen en het milieu te sparen.

Bekijk het aanbod

Wonen in Weespersluis?

Ook geïnteresseerd in het kopen van een woning in Weespersluis? Bekijk dan het aanbod op de website of meld je aan voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan meer informatie over beschikbaarheid, prijzen en mogelijkheden.

Een houten woning? Lees er alles over
Benieuwd naar Weespersluis? Bekijk het aanbod