Maak kennis met Waterrijk 5C1 fase 1

5 april '24

Ben je op zoek naar een gezellige en ruime woning waar je kunt genieten van het buitenleven, rust en vrijheid? Dan is Waterrijk 5C1 fase 1 in Weespersluis de perfecte plek voor jou en je gezin. Deze prachtige wijk bevindt zich op een schiereiland in de Gouw en is omringd door water aan drie zijden. Bovendien ligt het vlakbij de Vecht. Hier kun je genieten van een unieke combinatie van wonen aan en nabij het water en een groene omgeving.

Klik op onderstaande knop om je snel aan te melden. Verkies daarbij voor Waterrijk 5C1 fase 1. 

image alt

Gevarieerde woningtypen

In Waterrijk 5C1 komt een grote variëteit aan woningtypen. In Waterrijk 5C1 fase 1 komen in totaal 28 woningen. Van prachtige vrijstaande koetshuizen aan het water tot stijlvolle twee-onder-een-kapvilla's aan een brede singel en royale drie- en vier-onder-een-kapwoningen. Deze woningen zijn ontworpen met oog voor detail en bieden ruimte, comfort en een eigentijdse uitstraling.

Naar de verwachting gaan deze woningen rond de zomer in verkoop.

Ben je meer op zoek naar een ruim appartement? Bekijk dan de woningen van Waterrijk 5C1 appartementen en meld je aan. 

Let op: Bij Waterrijk 5C1 appartementen maken we gebruik van loting bij de notaris in combinatie met een financiële check. 

Bekijk de woningen
image alt

Toewijzing

Vanaf het moment dat de woningtypes online staan, kun je je aanmelden voor deze fase. Mocht je interesse hebben, meld je dan zo spoedig mogelijk aan. De aanmelding voor deze betreffende fase kan namelijk meespelen bij de toewijzing van de woningen.

Lees meer over de toewijzing en de criteria op de pagina 'toewijzing'. 

Lees meer

Kindvriendelijke wijk

Waterrijk 5C1 fase 1 biedt meer dan alleen prachtige woningen. De wijk is kindvriendelijk met een speeltuintje in het midden van de wijk, waardoor kinderen veilig en naar hartenlust kunnen spelen. Daarnaast is er veel groen en water aanwezig, wat zorgt voor een rustige en ontspannen leefomgeving.

Op de hoogte blijven

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste stand van zaken van dit project? Meld je dan snel aan voor deze fase. Hier kun je jouw woondroom waarmaken en genieten van het beste van twee werelden: de rust en schoonheid van de natuur, gecombineerd met de nabijheid van alle voorzieningen die je nodig hebt. Aarzel niet en grijp deze unieke kans om jouw ideale thuis te vinden in Waterrijk 5C1 fase 1.

Wonen in Waterrijk? Bekijk het aanbod
Hoe werkt de toewijzing? Je leest het hier