Nieuw aanbod in Weespersluis: Waterrijk 5A1

31 augustus '21

Ga je mee op reis naar Waterrijk in Weespersluis? Wonen in dit gedeelte van Waterrijk voelt haast aan als een vakantie. Een groene en ruim opgezette wijk waar je wordt omringd door het water dat zo kenmerkend is voor Weespersluis. Slenter langs de huizen in de karakteristieke haven en zie de boten voorbij varen. Dat is toch vrijheid? Deze boten zijn vast op weg naar de Vecht of zetten koers naar Amsterdam. Zie jij jezelf al wonen in één van deze prachtige huizen? Geniet van het goede leven!

image alt

Nieuw aanbod in Waterrijk

Er komt nieuw aanbod aan: Waterrijk 5A1.

Deze fase krijgt in totaal 80 woningen: vrijstaande woningen, ruime 2-onder-1-kap woningen en fijne rijwoningen. Daarbij springt de unieke architectuur direct in het oog. De woningen van Waterrijk 5A1 zijn verfijnd en omgeven door groen. De sfeer van Waterrijk is onlosmakelijk verbonden met het wonen en leven aan de waterkant. Leg je eigen boot hier aan en ga er op een mooie dag op uit. In de haven vindt je de Havenzicht-woningen, vol karakter en de ideale plek voor jou en je gezin.

In deze fase komen: 

  • 24 twee-onder-een-kap woningen
  • 9 vrijstaande woningen
  • 47 rijwoningen

Blijf op de hoogte!

Ligging van het project

Deze fase heeft aan drie zijden toegang tot het water. Aan de zuidkant bevindt zich de Gouw. De haven bevindt zich aan de oostkant en de westerkant staat in directe verbinding met de Gouw en daarmee de Vecht. Het centrum van Weespersluis is goed bereikbaar via de fietsbrug. Handig voor de dagelijkse boodschappen. 

image alt

Bezoek Weesp

Weesp is een vestingstad en staat bekend om haar pittoreske binnenstad. Het centrum is een fijne plek om te zijn en ligt op steenworpafstand van Weespersluis. Stap op je fiets voor een boodschap of een lekkere lunch. Daarnaast ligt Weesp dichtbij Amsterdam. Binnen een kwartier rijd je met de trein naar het centraal station van de hoofdstad.

Schrijf je in voor de projectfase

Achter de schermen werken we hard aan de voorbereidingen van deze nieuwe fase. Wil je op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor de projectfase via onderstaande button en krijg alle informatie in je inbox. 

Blijf op de hoogte
Bekijk de locatie Waar ligt Weespersluis?
Neem contact op Heb je vragen?