Slotzicht: de perfecte plek voor avontuurlijke gezinnen

23 november '20

Geef jezelf en jouw gezin heerlijke ruimte in jouw eigen nieuwbouwwoning in Waterrijk. Heb jij al nagedacht over Slotzicht? Een prachtige woning die jou en jouw gezin veel vrijheid zal bieden.

Jouw ideale huis met prachtige tuin

Stel je voor, na jouw werkdag, parkeer je de auto parkeer op je eigen terrein. In de ruime hal zie je direct dat deze woning een huis is om te leven. De gezellige drukte van jassen, tassen en schoenen in de ruim opgezette hal verwelkomt je. Je bent thuis in Waterrijk.

Thuis in Waterrijk 

De woonkamer is ook een verademing. Gooi op een mooie lente- of zomerdag de tuindeuren open, stap jouw fijne tuin in en geniet van de zon. De kinderen kunnen kunnen hier heerlijk spelen. Daarnaast biedt de comfortabele woonkeuken de perfecte plek om te leven, borrelen, koken en voor gezelligheid. Ontvang gasten en bereid heerlijke gerechten in een keuken vol mogelijkheden. 

image alt

Natuurlijk daglicht maakt vrolijk

Vanuit de hal bereik je de lichte woonkamer. De verdiepingshoge ramen maken deze ruimte zonovergoten en licht. De woonkeuken is waar het hele gezin samen komt. Dit vertrek aan de achterzijde - met kookeiland - staat in verbinding met de tuin. Dit huis met die prettige tuin is een plek om te wonen, te leven en te genieten. 

Ruimte voor iedereen

De 4 slaapkamers geeft iedereen zijn eigen plek. Een kamer om te werken, studeren of om te ontspannen. Of kom na een lange dag tot rust in de fijne badkamer. En heb je al besloten wat je met de zolder wilt doen? Een fijne ruimte vol mogelijkheden.

Avontuurlijk Waterrijk

Slotzicht is een geweldig huis in Weesp, een woning voor avontuurlijke gezinnen, want Waterrijk heeft veel te bieden. Ga lekker varen, vissen of maak spannende tochten door de groene buurt. Een thuis in een fijne stad dichtbij Amsterdam, want binnen 20 minuten sta je in de hoofdstad.

Wij helpen je graag Hoe koop je een woning?
Lees meer Meer informatie in het magazine