Start verkoop woningen bekend

22 februari '21

We hebben goed nieuws! De 35 nieuwbouwwoningen in de wijk Waterrijk fase 2 gaan op dinsdag 2 maart a.s. in verkoop. Vanaf 12:00 uur kun je je inschrijven!

Heerlijk wonen in Waterrijk

De 35 vrijstaande villa's, tweekappers en herenhuizen variëren in grootte en in prijs. In deze unieke landelijke en waterrijke omgeving krijgt de woningen een bijpassende uitstraling. Geïnspireerd op de typische Hollandse dorpen langs de Vecht. Hier vind je villa’s met tuinen grenzend aan de waterkant en ruime huizen met erkers en veranda’s. De bouwnummers staan alvast online, dus je kunt al op zoek naar jouw favoriet. Nog heel even geduld, op 2 maart start de verkoop. 

Bekijk de woningen

Een nieuwbouwwoning kopen. Hoe werkt dat eigenlijk?

Als je jezelf ook meteen wilt verdiepen in het kopen van een nieuwbouwwoning, dan bieden we je op deze site alle relevant informatie. Een huis kopen doe je immers niet dagelijks. Wat moet je precies doen om je droomhuis te krijgen? Wat zijn de procedures etc.? We leggen het je allemaal uit op deze website. Mocht je daarna extra vragen hebben, kun je altijd met een van onze medewerkerscontact opnemen. Telefonisch, via chat of email.