Kom jij in villa Zuylenburg in Weesp wonen?

23 november '20

Stel je voor, je woont in deze prachtige vrijstaande villa in Waterrijk. Een plek waar het hele gezin zich thuis voelt en waar er voldoende ruimte is. De Zuylenburg villa is een stijlvolle en ruime woning met een heerlijk grote tuin in een fijne wijk in Weesp. En dat op minder dan 20 minuten van Amsterdam. Dat is toch een droom? 

Wonen in Waterrijk

De wijk Waterrijk is in alles verbonden met het water. Ga jij graag met jouw gezin uit varen of ontspan je met een glaasje in je hand van kabbelend water terwijl de kinderen aan het spelen zijn? Waterrijk heeft jou en jouw gezin veel te bieden.

Villa Zuylenburg

En wat denk je van villa Zuylenburg. Een ruime woning met een fijne keuken. Een plek waar iedereen samenkomt. Sla de tuindeuren open en geniet op een lekkere dag van de vrijheid die de ruime tuin biedt. 

Natuurlijk daglicht

Deze villa’s zijn zo ingericht dat je veel natuurlijk licht hebt door de grote raampartij. Zowel binnen als buiten beschik je over de ruimte. Een woning waar de kinderen kunnen spelen terwijl jij in de keuken aan het bakken bent of buiten op het terras zit. 

image alt

Ideale woning voor jouw gezin

Villa Zuylenburg is een ultiem huis voor gezinnen. Ruime slaapkamers en walk-in closets. Ontspan in een heerlijke en moderne badkamer. En heb je al nagedacht wat je met de zolder gaat doen? De ideale plek voor een hobbykamer of een slaapkamer. 

Interesse in wonen in Waterrijk? Bekijk het woningaanbod. 

Bekijk het woningaanbod
We helpen je graag Hoe koop je een woning?
Lees meer Meer informatie in het magazine