Voorproefje: eerste interieurbeelden 5A1

30 september '21

De eerste interieurbeelden van Waterrijk 5A1 willen we jou niet onthouden dus geven we je graag een voorproefje. We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat je heel benieuwd bent. Voor meer beelden en alle woningtypes vragen we je nog even geduld te hebben; we komen snel met meer informatie. Meld je in dus tussentijd maar alvast aan voor de projectfase van 5A1. Dan ontvang je alle informatie in je inbox. 

image alt

Vrijstaande woning aan het water

Welkom in deze vrijstaande woning die de naam Elzenburg heeft gekregen. Deze vrijstaande woningen staan op een ruime kavel met de achtertuin richting het water. Als je de woonkamer inloopt zal je versteld staan van de ruimte. Een prachtige open keuken met genoeg plek voor een kookeiland én een lange eettafel. Lekker lang tafelen wordt hier misschien wel de norm. 

Zie jij jezelf hier al wonen? 

Meld je aan voor deze fase
image alt

Wonen in de Haven van Waterrijk

Kom binnen in Havenzicht. De naam zegt het natuurlijk al, deze woningen vind je in de haven van Waterrijk 5A1. Hier liggen de bootjes pal voor je deur. Wat een gezelligheid. De woningen zijn ruim opgezet waarbij d woonkamer en de keuken met elkaar verbonden zijn. Aan de voorkant heb je door de ramen een fijn uitzicht over de haven. Enkele woningen krijgen openslaande deuren waardoor je in directe verbinding staat met wat er voor je deur afspeelt.