Waterrijk 5B1: Jouw Oase van rust in Weespersluis!

20 juni '23

Ben jij op zoek naar een sfeervolle woning waar je kunt genieten van het buitenleven, de rust en de vrijheid? Dan is Waterrijk 5B1 in Weespersluis dé plek voor jou en jouw gezin. In een van de mooiste stukjes van Weespersluis, op een schiereiland in de Gouw, komt een fraaie villawijk aan het water. Dit prachtige woonlandschap wordt aan drie zijdes omgeven door water en ligt vlak bij de Vecht. Deze woonwijk biedt een unieke combinatie van waterrijk wonen en een groene omgeving. Het is de ultieme woondroom voor (jonge) gezinnen, die door rust, ruimte en natuur omringd willen worden, terwijl ook alle voorzieningen binnen handbereik zijn.

image alt

Gevarieerde woningtypes

In Waterrijk 5B1 komt een grote variëteit aan woningtypes voor, zodat er voor ieder gezin de perfecte woning te vinden is. Van prachtige vrijstaande villa's aan het water tot stijlvolle twee-onder-een-kapvilla's aan een brede singel en royale drie- en vier-onder-een-kapwoningen. Deze woningen zijn ontworpen met oog voor detail en bieden ruimte, comfort en een eigentijdse uitstraling.

Bekijk de woningen
image alt

Voor ieder wat wils

In totaal worden er 43 woningen gebouwd in dit prachtige plan. Zo zijn er 8 tussenwoningen beschikbaar, variërend in grootte van 145 tot 165 vierkante meter. Daarnaast zijn er 10 hoekwoningen, waarvan één met een tuin aan het water, met een oppervlakte van ongeveer 160 tot 175 vierkante meter. Voor wie op zoek is naar meer ruimte en privacy, zijn er 5 vrijstaande woningen beschikbaar, variërend in grootte van circa 185 tot 235 vierkante meter. Ook zijn er 9 twee-onder-een-kapwoningen, met een oppervlakte van 165 tot 180 vierkante meter, en 11 twee-onder-een-kapwoningen met een tuin aan het water, variërend in grootte van 165 tot 180 vierkante meter. De woningen aan het water worden bovendien voorzien van een aanlegsteiger, waardoor je direct kunt genieten van de prachtige omgeving.

Kindvriendelijke wijk

Waterrijk 5B1 biedt meer dan alleen prachtige woningen. De wijk is kindvriendelijk met een speeltuintje in het midden van de wijk, waardoor kinderen veilig en naar hartenlust kunnen spelen. Daarnaast is er veel groen en water aanwezig, wat zorgt voor een rustige en ontspannen leefomgeving.

Meld je aan 

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste stand van zaken van dit project? Meld je dan snel aan voor deze fase van Waterrijk 5B1. Hier kun je jouw woondroom waarmaken en genieten van het beste van twee werelden: de rust en schoonheid van de natuur, gecombineerd met de nabijheid van alle voorzieningen die je nodig hebt. Aarzel niet en grijp deze unieke kans om jouw ideale thuis te vinden in Waterrijk 5B1.

Wonen in Waterrijk? Bekijk het aanbod
Op de hoogte blijven? Lees het nieuws