Waterrijk 5B1 wordt gesplitst

1 september '23

De voorbereidingen voor Waterrijk 5B1 zijn in volle gang. Daarbij is de beslissing gemaakt om de woningen in 2 fases in verkoop te brengen: Waterrijk 5B1 fase 1 en 2.

image alt

Splitsing in 2 fases

Waterrijk 5B1 bestaat in totaal uit 43 woningen maar niet alles gaat tegelijk in verkoop. Het project wordt opgesplitst in 2 fases. Alle bouwnummers blijven bestaan maar worden in 2 fases verkocht. De verkoop van de eerste fase laat niet lang meer op zich wachten, de exacte datum volgt later, en de overige woningen gaan op een nader te bepalen moment.

Het is belangrijk voor je om te weten welke woningen in fase 1 worden verkocht. Het zou kunnen zijn dat jouw favoriete woningen pas later in verkoop gaan. 

Bij het publiceren van de bouwnummers, naar verwachting begin september, is de splitsing zichtbaar op de website en kan je jouw favoriete bouwnummer(s) toevoegen aan je wensenlijst.

Fase 1 - 23 woningen

Het aanbod van de eerste fase bestaat uit:

  • grote hoek- en rijwoningen (7)
  • diverse 2 onder 1 kapwoningen (14), waarvan 8 met een tuin aan het water
  • Vrijstaande woningen aan het water (2)

In de komende periode zullen we meer informatie geven over de woningen die in fase 1 in verkoop gaan. Zo zullen de bouwnummers worden gepubliceerd, de v.o.n.-prijzen bekend worden gemaakt en zal uiteraard ook de verkoopdatum worden gepubliceerd. 

Fase 2 - 20 woningen

De tweede fase van Waterrijk 5B1 bestaat uit:

  • Vrijstaande woningen (3)
  • Hoek- en rijwoningen (11)
  • Diverse 2-onder-1-kapwoningen (6) waarvan 2 met een tuin aan het water.

Wanneer deze woningen in verkoop gaan is nog niet bekend. Zodra deze fase wordt aangeboden en gepubliceerd op de website is het belangrijk dat je je opnieuw inschrijft voor deze woningen. Je ontvangt hierover een bericht als je bent geabonneerd op de nieuwsbrief. 

  Financiering
  Woningaanbod