De woningen gaan in verkoop!

23 februari '22

Waterrijk 5A1-Oost gaat in verkoop! Schrijf het in je agenda, want over 2 weken is het zo ver. Op 2 maart gaan de 80 prachtige woningen van deze wijk in Weespersluis in verkoop en kan jij je inschrijven op jouw favoriete 5 bouwnummers.

image alt

Waarom wonen in Waterrijk 5A1-Oost

De woningen van Waterrijk 5A1-Oost zijn uniek. Ze zijn uitgevoerd met prachtige architectuur en stuk voor stuk zijn het heerlijke huizen om in te wonen. Een comfortabele en uitermate duurzame plek voor jou en jouw gezin. In dit gedeelte van Waterrijk word je, zoals de naam al doet vermoeden, omringd door water en groen. Heb je het haventje al gezien? Daar liggen de bootjes en vanuit daar zet je koers richting de Vecht.

Meerdere woningen zijn ook voorzien van een kleine steiger zodat je aan het water woont en daar ook je boot kan aanleggen of in de winter direct het ijs op stapt als het weer eens goed heeft gevroren.

Door middel van de fietsbrug ben je zo in het centrum van Weespersluis voor de dagelijkse boodschappen. Kortom, het is fantastisch wonen in Waterrijk 5A1-Oost .

Houd onze berichtgeving in de gaten en schrijf je vanaf 2 maart in.

Bekijk het aanbod
Meer over de toewijzing en de regels Hoe verloopt het proces?
Bekijk de interieurs Kom je even binnen?