Vechtrijk 3A1 fase 2 in verkoop

Vechtrijk: wonen in een ‘vestingstadje’

Knusse straatjes, pittoreske huizen en groene oevers; wonen in Vechtrijk voelt als wonen in een vestingstadje langs de Vecht. Met een haven en sluis, strandje aan het water, visplekken en een groen park is dit een prachtige plek om buiten te zijn. Zeker ook binnen is het heerlijk vertoeven, jouw nieuwe duurzame huis voelt straks als een warme deken. Wat wens je nog meer hier in Vechtrijk?

image alt

Vechtrijk 3A1 fase 2

Vechtrijk wordt uitgebreid met 12 woningen: Vechtrijk 3A1 Fase 2.

Vechtrijk is de perfecte plek voor (jonge) gezinnen. Je vindt er ruime woningen met tuin en een plek voor iedereen. Daarnaast kunnen de kinderen heerlijk spelen in het park of kikkervisjes vangen in de singel. Je auto parkeer je op het mandelige terrein op achter het huis. Welke woning je ook kiest, in Vechtrijk woon je op een prachtige plek in Weespersluis. 

Meld je aan als belangstellende voor een van de twaalf woningen in deze fase in Vechtrijk en blijf op de hoogte.

Bekijk de woningen
image alt

Vechtrijk 3A1

Vechtrijk 3A1 ligt in een prachtig stukje Weespersluis, nét buiten het centrum en tussen het Weespersluispark en een royale groene singel. Aan de noordkant van Vechtrijk 3A1 komt een geweldige groene singel met fraaie bomenrijen. En een natuurlijke licht aflopende oever naar een mooie waterpartij, zoals je dat ook vaak ziet in jaren dertig buurten.

Bekijk het aanbod van 3A1
image alt

Vechtrijk XAB1

Vechtrijk XAB1: een prachtig stukje Weespersluis aan het water met fraaie bomenrijen langs de kade én bij het centrale ontmoetingsplein in het centrum van Weespersluis.

In Vechtrijk XAB1 komen verschillende sferen samen: de gezelligheid van het centrum en de haven én de rust van het wonen aan of bij de Gouw met uitzicht richting het Gouwpark. De architectuur in Vechtrijk is klassiek te noemen. De mix van een rijk gedecoreerde met een classicistische stijl zorgt voor een sfeervolle uitstraling.

Bekijk het aanbod van XAB1
Wat zijn de ontwikkelingen? Bekijk het nieuws
Wil jij hier ook wonen? Bekijk de woningen