Appartementen 3A1 in verkoop

Vechtrijk: wonen in een ‘vestingstadje’

Knusse straatjes, pittoreske huizen en groene oevers; wonen in Vechtrijk voelt als wonen in een vestingstadje langs de Vecht. Met een haven en sluis, strandje aan het water, visplekken en een groen park is dit een prachtige plek om buiten te zijn. Zeker ook binnen is het heerlijk vertoeven, jouw nieuwe duurzame huis voelt straks als een warme deken. Wat wens je nog meer hier in Vechtrijk?

image alt

Vechtrijk 3A1 appartementen

Nadat eerder de woningen van Vechtrijk 3A1 in verkoop zijn gegaan, is het nu de buurt aan de 11 royale en duurzame appartementen. Dit appartementen gebouw van 4 woonlagenkomt in de zuidwesthoek van Vechtrijk fase 3A1.

Wat is jouw favoriet?

Deze appartementen gaan op 29 september in verkoop. 

image alt

Vechtrijk XAB1

Vechtrijk XAB1: een prachtig stukje Weespersluis aan het water met fraaie bomenrijen langs de kade én bij het centrale ontmoetingsplein in het centrum van Weespersluis.

In Vechtrijk XAB1 komen verschillende sferen samen: de gezelligheid van het centrum en de haven én de rust van het wonen aan of bij de Gouw met uitzicht richting het Gouwpark. De architectuur in Vechtrijk is klassiek te noemen. De mix van een rijk gedecoreerde met een classicistische stijl zorgt voor een sfeervolle uitstraling.

Bekijk het aanbod van XAB1
image alt

Vechtrijk 3A1

Vechtrijk 3A1 ligt in een prachtig stukje Weespersluis, nét buiten het centrum en tussen het Weespersluispark en een royale groene singel. Aan de noordkant van Vechtrijk 3A1 komt een geweldige groene singel met fraaie bomenrijen. En een natuurlijke licht aflopende oever naar een mooie waterpartij, zoals je dat ook vaak ziet in jaren dertig buurten.

Bekijk het aanbod van 3A1