Lanenrijk 2B3 in voorbereiding

Groene pleinen, lanen en singels

In Lanenrijk woon je aan groene pleinen, lanen en singels in een parkachtige en waterrijke omgeving. Kinderen spelen gemoedelijk op straat en er is altijd tijd voor een praatje met de buren. Hier komen eengezinswoningen, in een rijk gedetailleerde ‘fin-de-siècle’-stijl. Dus volop prachtige erkers, veranda’s en gevelversieringen! Deze architectuur sluit naadloos aan op het historische centrum van Weesp, dat op steenworp afstand ligt.

De eerste woningen in deze wijk zijn inmiddels al opgeleverd en bewoond en Lanenrijk 2B3 is in voorbereiding. Benieuwd? Neem eens een kijkje ter plekke in de wijk.

image alt

De volgende fase komt eraan!

Spannend! Lanenrijk 2B3 fase 1 dient zich aan. Wil jij graag naar Lanenrijk verhuizen? Houd onze website in de gaten en schrijf je alvast in voor jouw favoriete woningtype. In deze fase komen 29 woningen: 2-onder-1-kapwoningen, tussen- en hoekwoningen en een vrijstaande woning nabij het water. Deze fase krijgt veel groen en water, en een knus hofje waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Daarnaast is het water nooit ver weg. Lanenrijk 2B3 wordt een heerlijke plek om te wonen. 

Benieuwd of jouw droomwoning ertussen zit? Neem snel een kijkje!

Bekijk de woningen

Proef nu alvast de sfeer

De eerste woningen uit een eerdere fase in Lanenrijk zijn inmiddels gebouwd, opgeleverd en zelfs bewoond. Ook in de nieuwe aankomende fase realiseren we (deels) dezelfde woningtypen met de gevarieerde en rijk gedecoreerde gevels. Kom daarom een keer langs en bekijk de woningen ter plekke en proef nu alvast de sfeer van de wijk in aanbouw.

Hieronder vind je een korte beeldimpressie van de verschillende woningtypen (de typen C, D, E, F, en H).

Inschrijving gemist? Neem dan contact met ons op
  Bekijk het woningaanbod