Lanenrijk 2B3 oost fase 2 in voorbereiding

Groene pleinen, lanen en singels

In Lanenrijk woon je aan groene pleinen, lanen en singels in een parkachtige en waterrijke omgeving. Kinderen spelen gemoedelijk op straat en er is altijd tijd voor een praatje met de buren. Hier komen eengezinswoningen, in een rijk gedetailleerde ‘fin-de-siècle’-stijl. Dus volop prachtige erkers, veranda’s en gevelversieringen! Deze architectuur sluit naadloos aan op het historische centrum van Weesp, dat op steenworp afstand ligt.

De eerste woningen in deze wijk zijn inmiddels al opgeleverd en bewoond en Lanenrijk 2B3 OOST fase 2 is in voorbereiding. Neem eens een kijkje ter plekke in de wijk.

image alt

Lanenrijk 2B3 oost fase 2

Lanenrijk 2B3 oost fase 2 is in voorbereiding. Wil jij graag naar Lanenrijk verhuizen? In deze fase komen 37 woningen: 2-onder-1-kapwoningen, tussen- en hoekwoningen. Hier woon je tussen veel groen en water, en een knus hofje waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Lanenrijk 2B3 oost fase 2 wordt een heerlijke plek om te wonen. Bekijk het aanbod en schrijf je in voor deze projectfase. Dan blijf je als eerste op de hoogte van de laatste stand van zaken. 

Bekijk de woningen
image alt

Eerste fase Lanenrijk 2B3 oost uitverkocht

In de zomer van 2023 ging Lanenrijk 2B3 oost fase 1 in verkoop met 29 woningen. Deze fase is inmiddels volledig uitverkocht. 

Proef nu alvast de sfeer

De eerste woningen uit een eerdere fase in Lanenrijk zijn inmiddels gebouwd, opgeleverd en zelfs bewoond. Ook in de nieuwe aankomende fase realiseren we (deels) dezelfde woningtypen met de gevarieerde en rijk gedecoreerde gevels. Kom daarom een keer langs en bekijk de woningen ter plekke en proef nu alvast de sfeer van de wijk in aanbouw.

Inschrijving gemist? Neem dan contact met ons op
  Bekijk het woningaanbod