Nu in voorbereiding: Weesperhout en Waterrijk 5B1

Wonen en leven in Waterrijk

De sfeer van Waterrijk is onlosmakelijk verbonden met het wonen en leven aan de waterkant. Ideaal als je graag met je bootje vaart, genietend op een terras over de haven uitkijkt of ultiem ontspant bij het geluid van kabbelend water. De wijk bestaat uit verschillende eilandjes vol met havens, bruggetjes en steigers. Ook het groen wordt niet vergeten. Hier struin je door het park langs de oevers of ravotten je kinderen in het speelbos. Geniet van het goede leven! 

image alt

Ontdek Weesperhout: wonen in een houten woning

Op een eigen schiereiland, omringd door het water van de Gouw, bevindt zich de exclusieve villawijk Weesperhout. Hier worden 16 stijlvolle houten villa's gebouwd, bestaande uit twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa's, gelegen in de wijk Waterrijk in Weespersluis. Deze woningen zijn uniek omdat ze de eerste houten woningen in Weespersluis zijn. Alle villa's liggen aan het water en bieden een prachtig uitzicht over de Gouw.

Meld je aan voor deze fase. 

Meer informatie
image alt

Waterrijk 5B1: jouw oase van rust in Weespersluis!

Ben jij op zoek naar een sfeervolle woning waar je kunt genieten van het buitenleven, de rust en de vrijheid? Dan is Waterrijk 5B1 in Weespersluis dé plek voor jou en jouw gezin. In een van de mooiste stukjes van Weespersluis, op een schiereiland in de Gouw, komt een fraaie villawijk aan het water. Dit prachtige woonlandschap wordt aan drie zijdes omgeven door water en ligt vlakbij de Vecht. 

Benieuwd naar de woningtypes? 

Bekijk het aanbod

Oer-Hollands wonen bij het water

In deze unieke landelijke en waterrijke omgeving krijgt de woningen een bijpassende uitstraling. Geïnspireerd op de typische Hollandse dorpen langs de Vecht. Hier vind je villa’s met tuinen grenzend aan de waterkant en ruime huizen met erkers en veranda’s. Centraal staat dat binnen en buiten met elkaar verbonden zijn. In Waterrijk komen zowel jaren '30 herenhuizen als 2-onder-1-kapwoningen en villa’s. Benieuwd wat jouw thuis gaat worden?