Schrijf je in als reservekandidaat

Wonen en leven in Waterrijk

De sfeer van Waterrijk is onlosmakelijk verbonden met het wonen en leven aan de waterkant. Ideaal als graag met je bootje vaart, genietend op een terras over de haven uitkijkt of ultiem ontspant bij het geluid van kabbelend water. De wijk bestaat uit verschillende eilandjes vol met havens, bruggetjes en steigers. Ook het groen wordt niet vergeten. Hier struin je door het park langs de oevers of ravotten je kinderen in het speelbos. Geniet van het goede leven! 

image alt

Waterrijk 5A1-Oost nu in verkoop

De inschrijving voor fase 5A1-Oost is inmiddels gesloten. Tot 14 maart kon je jouw voorkeuren doorgeven. Heb je de inschrijving gemist? Je kan nog steeds jouw favoriete bouwnummers doorgeven. Je komt dan op de reservelijst te staan.

Zie jij de bootjes al varen in de haven van Waterrijk 5A1-Oost? Statige rijwoningen aan haven, ruime twee-onder-1-kap- en vrijstaande woningen. Bekijk de woningtypen en schrijf je in voor de projectfase.

Lees meer
image alt

Waterrijk 4B2 volledig uitverkocht

Alle woningen van Waterrijk 4B2 zijn inmiddels volledig uitverkocht. 

Oer-Hollands wonen bij het water

In deze unieke landelijke en waterrijke omgeving krijgt de woningen een bijpassende uitstraling. Geïnspireerd op de typische Hollandse dorpen langs de Vecht. Hier vind je villa’s met tuinen grenzend aan de waterkant en ruime huizen met erkers en veranda’s. Centraal staat dat binnen en buiten met elkaar verbonden zijn. In Waterrijk komen zowel jaren '30 herenhuizen als 2-onder-1-kapwoningen als villa’s. Benieuwd wat jouw thuis gaat worden?