Woningen Vechtrijk fase 2 in 3D

30 oktober '20

De woonconfigurator van Vechtrijk is nu geüpdatet met de 80 nieuwbouwwoningen van fase 2. Je kunt nu het hele plan, maar ook elke woning individueel, in 3D bekijken. Hoe ziet jouw favoriete woning er van binnen én buiten uit?

3D-viewer Vechtrijk: hoe werkt het?

Het is zover. De 3D configurator van Vechtrijk fase 2 is gereed! In de configurator zie je in een overzicht alle woningen en kun je om het plan of een individuele woning heen draaien. Zo kun je bijvoorbeeld de zonligging van de tuin bekijken, maar ook tot hoe laat je zon in de tuin hebt in de zomer. Klik daarvoor op de de zonnestudie, rechtsonder naast de noordpijl.

Bekijk de 3D-viewer

Je kunt op jouw voorkeuren filteren in het venster aan de zijkant. Als je in de configurator een woning aanklikt, dan licht deze op en kun je in het venster aangeven dat je deze specifieke woning in 3D wilt bekijken. De woning is dan te zien in een nieuw scherm, waarbij je verschillende opties kunt aanklikken.

Verkoop gestart

De verkoop van Vechtrijk fase 2 is gestart. Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Je hebt tot dinsdag 10 november 17:00 uur om je voorkeuren door te geven.

Bekijk het aanbod
  Meer over bereikbaarheid
  Bekijk de woningen