Check je financiële situatie en krijg inzicht in jouw mogelijkheden

31 augustus '22

Als je een woning koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe woning. Wil je weten of je ondanks de rentewijzigingen toch een nieuwbouwwoning kunt kopen? Wij willen je aanmoedigen om dit te onderzoeken. De adviseurs van Rabobank, partner van BPD, denken graag met je mee.

 

 

Vrijblijvend inzicht

Toekomstige maandlasten

Een nieuwbouwwoning betekent automatisch duurzaam wonen en lagere energielasten. Wat betaal jij nu aan energielasten? Verhuizen naar een nieuwbouwwoning kan maandelijks veel geld schelen.

Meerdere zaken kunnen impact hebben op jouw toekomstige maandlasten. Heb je bijvoorbeeld al een koopwoning? Dan is de kans groot dat je overwaarde hebt. Deze overwaarde kun je investeren in je nieuwe woning, waardoor je je nieuwe hypotheekbedrag kunt verlagen.

Of heb je een bestaand aantrekkelijk rentecontract? Wat zijn hiervan de voorwaarden? Misschien kun je ook dit contract meenemen naar je nieuwe woning. Als je starter bent, dan kun je ook een gedeelte van de woning aflossingsvrij financieren.  

Advies van een adviseur

Laat je door een adviseur goed informeren wat jouw mogelijkheden zijn. De adviseurs van de Rabobank gaan graag met je in gesprek. Ook kun je zelf ter voorbereiding al een hypotheekberekening doen.

Welke woningen kies jij? Lees meer over de woningen
Heb jij een vraag? Neem contact met ons op