De appartement van Vechtrijk 3A1 gaan in verkoop!

22 september '22

Zet het alvast met grote letters in je agenda, want op donderdag 29 september gaan de appartementen van Vechtrijk 3A1 in verkoop. De verkoop start die dag om 10:00 uur. Vanaf dan kan jij je voor deze fase inschrijven voor jouw favoriete 5 bouwnummers. De verkoop van de appartementen sluit op maandag 10 oktober 12:00 uur

Bouwnummers en V.O.N.-prijzen

Inmiddels staan de bouwnummers op de website, incl. de prijzen. Bekijk nu alvast de plattegronden en lees meer over de bouwnummers op de website. Wat is jouw favoriet?

Vanaf de start van het verkoop kan je alle verkoopstukken downloaden en je voorkeur(en) doorgeven! Bereid je nu alvast voor en lees alles over jouw favoriete woningen en het verkoopproces op onze site!

LET OP: voor de appartementen gelden aanvullende woonvoorwaarden:

  • Zelfbewoningsplicht van vier jaar (gerekend vanaf het notarieel transport);
  • De nieuwe koper heeft de afgelopen 3 jaar geen koopwoning in eigendom gehad;
  • Verplichte afname van een parkeerplaats van 10.000 EURO

Hulp bij je financiële check

Een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning is de financiering. Ben jij geïnteresseerd in één of meerdere bouwnummers van Vechtrijk 3A1? Wij ontvangen dan graag een financiële check van jou zodra de verkoop is gestart. Hiermee heb je voorrang op kandidaten die geen check uploaden.

(Veel) meer weten over de financiële check? Lees dan verder via de link hieronder. Hier vind je ook oa. een voorbeeld van het formulier (PDF) dat wordt gebruikt voor de financiële check, zo ook het formulier (PFD) dat wordt gebruikt bij de aankoop uit eigen vermogen.

Lees verder over de financiële check
image alt

Hoe werkt het?

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar zodra jij je voorkeuren doorgeeft. Je kan deze financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van de Rabobank. Aan deze financiële check zijn bij de Rabobank geen kosten verbonden.

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check voor jouw appartement in Vechtrijk 3A1. Neem hiervoor contact op met een van de Rabobank adviseurs. Klik op onderstaande button voor het aanvragen van een financiële check bij de Rabobank. Je wordt dan uiterlijk binnen 24 uur gebeld door een adviseur van het nieuwbouwteam. 

Maak nu alvast een afspraak
Benieuwd naar de appartementen? Bekijk het aanbod
Heb je een vraag? Neem contact met ons op