Donderdag 29 oktober start verkoop Vechtrijk fase 2

19 oktober '20

Het is bijna zover! Donderdag 29 oktober om 12:00 uur start de verkoop van de woningen in Vechtrijk fase 2. Dit project omvat 80 woningen. Voor de woningen kun je je online inschrijven via je persoonlijke account. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat en wat je moet doen om in aanmerking te komen voor een woning? Lees dan snel verder!

Wonen in Vechtrijk voelt als wonen in een vestingstadje langs de Vecht. Met een haven en sluis, strandje aan het water, visplekken en een groen park is dit een prachtige plek om buiten te zijn. Zeker ook binnen is het heerlijk vertoeven, jouw nieuwe duurzame huis voelt straks als een warme deken. Benieuwd?

Bekijk snel de bouwnummers!
image alt

Online inschrijving

Op donderdag 29 oktober a.s. opent de online inschrijving van de woningen. Vanaf dan vind je alle relevante verkoopdocumentatie in je persoonlijke portal 'Mijn Eigen Huis'. Hier kun je dan direct jouw voorkeurswoning(en) doorgeven (maximaal 5). De inschrijving sluit op dinsdag 10 november om 17:00 uur. Nog geen Mijn Eigen Huis account?

image alt

Tekenen? Dat kan nu ook online!

Heb je een woning toegewezen gekregen? Bevestig dan eerst je optie. Dan kun je kiezen voor een verkoopgesprek bij de makelaar of direct tot tekenen van je koopcontract overgaan.

Zodra je tot het tekenen van je koopcontract over wil gaan volgen nog enkele stappen. Binnen enkele werkdagen ontvang je een link naar de overeenkomsten in je mailbox. Uiteindelijk plaats je digitaal jouw handtekening en ontvang je de volledig getekende overeenkomsten en een transactiebon in jouw account.

Teken je toch liever de akte bij de makelaar op kantoor? Geen probleem, je kunt in dit proces altijd wijzigen hoe je tekent.

Lees meer over woning kopen
  Woning kopen: zo werkt het
  Kies jouw favoriete woning